Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spet bolni - rabim nasvet za alergologa! 16.2.2006 10:50:12
|
|
|
|
tinatona
|
Ojla! Moj mali je tud skoz bolan in sva šla na pregled k alergologu. Jaz sem ga peljala kar na Pediatrično kliniko. Sva bila takoj na vrsti. Najprej te v sprejemni ambulanti malo povprašajo o njenem zdravstvenem stanju, pol jo pogledajo; potem gre pa kri dat in čez kak teden do 14 dni so izvidi pri njih. Jaz sem kar poklicala tja, pa so mi potem povedali kako je; na papirje sem pa potem cakala se skor dva meseca (tam sva bila 10.12., izvide pa sem dobila 1.2.). Bila sva pa pri Dr.Glavanovi. Ambulanto ima vsak torek. Midva imava ravno na pusta kontrolo in srčno upam da bo že vsaj malo bolje. LP Tina p.s.:Moj zaradi prenizkega števila IgG (protiteles) ne sme biti niti cepljen, tako da sploh še nič nisva bila.
|
|
|
|
RE: spet bolni - rabim nasvet za alergologa! 16.2.2006 11:07:36
|
|
|
|
Anonimen
|
pejte h kakemo homeopatu, tut če vam bojo dohtarji odkril alergijo jo naujo zanl pozdravt!
|
|
|
|
RE: spet bolni - rabim nasvet za alergologa! 16.2.2006 11:28:00
|
|
|
|
tinatona
|
Oj! Lara sej ne bodo delala testov za alergije; ampak bodo pregledali raven imunoglobulinov (protiteles) v krvi. LP Tina
|
|
|
|
RE: spet bolni - rabim nasvet za alergologa! 16.2.2006 12:22:56
|
|
|
|
bini
|
hvala punce! madonca da sem že razmišljala o homeopatu... lara - ti bom pisala na privat, pa mi boš kaj več povedala... bomo vidli kaj nam bodo povedal, ker tole je že čist preveč... bom sporočila kako bo dans z izvidi.. aja - a je katera prakticirala inhalacije doma - kako to počnete?? ker po inhalaciji vsaj tisto sluz dobimo ven in potem je vsaj nekaj časa boljš...
|
|
|
|
RE: spet bolni - rabim nasvet za alergologa! 16.2.2006 12:27:57
|
|
|
|
Baby
|
Bini, mene pa zanima ali ste vi v vrtcu?
|
|
|
|
RE: spet bolni - rabim nasvet za alergologa! 16.2.2006 13:22:10
|
|
|
|
tinatona
|
Oj! Jaz mu vsakič ko je prehlajen dajem inhalacije parkrat na dan. Odvisno kako hudo je. bolj je zabasan, večkrat mu jih dajem. Sem pa kupila inhalator (oz. nebulizator al kako se jim že reče), tak da malo fiziološke notr daš in pritisneš na gumb... pa pol hladna para ven gre (tako kot imajo v ZD ali bolnicah). Je pa bil 21000. LP
|
|
|
|
RE: spet bolni - rabim nasvet za alergologa! 16.2.2006 13:31:19
|
|
|
|
bini
|
hoj.. ne, nismo v vrtcu.. mala se pazi pri gospe, kjer je še 5 drugih otrok, ampak so vsi zdravi, samo naša ves čas manjka... za higieno je max poskrbljeno, je pa tam več zdrave hrane kot doma, ker gospo dosti bolj upošteva kot mene... tako da jaz tukaj ne vidim razloga...
|
|
|
|
RE: spet bolni - rabim nasvet za alergologa! 16.2.2006 13:37:22
|
|
|
|
tinatona
|
Mogoče ima pa oslabljen imunski sistem tako kot moj. Ker midva sva itak doma, pa se je pri 4.5 mesecih začelo in od takrat sva bila že trikrat v bolnici, pa kar naprej ima bronhitise, pa viroze, vnetje ušes... Sploh ne vem kako bi to zgledalo če bi bila že v službi (saj me nihče ne bi gledal v službi ker bi bila toliko na bolniški); babi servis namreč odpade (ima mami še 7 let do upokojitve). LP
|
|
|
|
RE: spet bolni - rabim nasvet za alergologa! 16.2.2006 13:47:46
|
|
|
|
bini
|
ej tinatona, daj mi povej kako so mu pa testirali imunski sistem - a gre samo za pregled krvi ali še kaj drugega?? res je ne bi rada vzela iz varstva, ker je tako rada tam in ravno sem dobila občutek, da je malo manj razvajena in samostojna... pri nas se je začelo pri 8ih mesecih, zadnje pol leta je pa čist divje ... tolažim se s tem, da mala ni tako zelo prizadeta, v bistvu gre samo ves čas za neke prehlade z nizko vročino.. ampak glih tolk, da ne veš kaj bi in kako...
|
|
|
|
RE: spet bolni - rabim nasvet za alergologa! 16.2.2006 13:54:11
|
|
|
|
Anonimen
|
no tinatona pa povej kaj so v pol leta naredl naši dohtarji da ma boljši imunski sistem? a se ti nč ne smil da ma skos bronhitise pa vnetja ušes pa ne vem kaj še vse...a mislš da ne bi blo bolš probat še kej druzga kot klaične antibiotike in ostalo kemijo k samo še bolj uničuje telo, sploh pa takih mejhnih otrok.
|
|
|
|
RE: spet bolni - rabim nasvet za alergologa! 16.2.2006 14:07:10
|
|
|
|
tinatona
|
Oj! Najprej odgovor tebi bini. Našemu so samo kri vzeli in to je to. Potem pa čakaš na izvide. Jaz sem kar poklicala in mi je takoj povedala da še ne sme bit cepljen, papir sem pa potem dobila domov. Tko da to je to... Lara tebi pa... ne rabiš me napadat ker nisem nič takšnega rekla. Sicer pa - valda da mi je hudo ker je tolk bolan. In verjemi mi da bi vse nardila da bi bil bolj zdrav. Če bi imela možnost (dovolj denarja) bi ga tudi k homeopatu peljala, tako pa žal nimam in se moram še vedno zatekat samo k našemu preljubemu zdravstvu (k je itak za en k***)!!! LP Tina
|
|
|
|
RE: spet bolni - rabim nasvet za alergologa! 16.2.2006 14:18:03
|
|
|
|
Anonimen
|
tinatona sej te nč ne napadam. sam hočem povedat, da smo ljudje vse preveč zavervani sam v to kar dohtarji rečejo pa za ful stvari ne znajo ne vem kaj dobr pomagat. sploh pr teh malih naših črvih sem pa js extra občutljiva, sploh če vem za kak tak primer da otrok kronično za nečem trpi dohtarski odgovor je pa zgolj jah tko je to more skos dat al pa ma slab imunski sistem nč pa ne znajo nardit za to da bi blo bolš. tko da mislm da se splača pršparat tut tistih 20 jurjov pa it do homeopata za primer - so tut druge varjante, pa pozdravt sebe al pa otroka. sicer se mi bedno zdi, da je v evropi lahko to na socialo slovenija je pa ena kretenska država kjer tega ne zmorejo uredit tko k bi blo treba pa vse to zarad napihnenosti naših bogovskih dohtarjov al kva??!! prov jezna sem res. pa ne nate da nau pomote! pol pa še tole sem se enkrat zamislna! enkrat k sem sama bolehala za eno črevesno zadevo za katero noben dohtar ni mu pojma kva mi je pa da se zmišljujem so rekl. in sem gruntala al čem it k homeopatu? ja pa kva še..ne dam 20 jurjov. pol je blo pa nasledn dan z mačkom neki narobe, pa sem ga takoj vlekla k veterinarju in dala 10 jurjov čez en teden pa še 6. in pol sem gruntala, matr sem js en idiot za mačka mi ni težko dat 16 jurjov da mu eno rano skup zmontirajo, zase mi je pa težko! takoj isti moment sem se prjavla k homeopatu zdej na žalost mrtvemu hriberniku in v enmu mescu sem bla k nova, prej pa 3 leta nism upala nikamor it k sem povsod sam skrete iskala pa take fore! sam tolk sem se takrat zamislna. mogoče se bo še ker k bo to bral.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Tai/TajMeri 07Kako napisati ime: TAI ali TAJ?Tai (
42%)
Taj (
58%)
Število vseh glasov: 206Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!