|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UGASNJEN BABY DOMOFON!!!
15.2.2006 7:59:55   
TINALAN
Punce pozdravljene. Že večkrat sem pisala, da naš Lan (1 leto) ponoči ne spi, da ga moram non stop dojiti, mu dajati flaško vode, spal je med nama, se non stop zbujal, rogovilil, se pogovarjal, jokal... Pred enim tednom smo mu uredili njegovo sobico in ga prestavili. Prvo noč je bilo malo bolje, drugo noč je prespal do pol petih, potem naslednjo se je spet zbujal,... No, včeraj zvečer pa se medva z mojim prestaviva v spalnico in POZABIVA VKLJUČITI DOMOFON!!! Groza!!! No in tam okoli enajstih zaspiva, in kot ubita spiva do šestih, kar naenkrat se moj zbudi, v paniki vstane (saj nismo navajeni spati čez noč, nismo nikoli prespali noči) in steče v Lanovo sobico in frajerček spi kot top. Res da je prej spal na stedini posteljice na povšterčku, zjutraj pa čisto na koncu posteljice (beri: pri nogicah), vodoravno na stranico. Kap me je skor. Res da imamo mali stanovanje in po moje če bi se fajn jokal bi ga sigurno slišala, res pa je da smo imeli dvoje vrate zaprte. Imam kar slabo vest; ampak najpomembneje je to MI SMO PRESPALI NOČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako nadaljevati danes, jutri, pojutrišnjem,...? Kakšni nasveti? Zdaj sem ugotovila, da če bi ga pustila malo jokati nebi bilo nič narobe, ampak mi srce ne da. Ne morem ga poslušati.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: UGASNJEN BABY DOMOFON!!!
15.2.2006 8:05:46   
lelaval
Verjetno se ni fejst jokal, da ga nobeden od vaju ni slišal. Mame pa slišimo, ko otroci samo glasneje dihajo in jih gledamo, s tem pa vznemirajmo.

Spanje čez celo noč vam želim še v bodoče. user posted image

(odgovor članu TINALAN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: UGASNJEN BABY DOMOFON!!!
15.2.2006 8:10:51   
*pepelka*
Če bi bilo zelo hudo, bi vaju sigurno zbudil, tako pa jok le ni bil tako močan, da bi ga vidva slišala. Tudi če je malo pojokal, je videl, da stem ne bo nič dosegel in je nato verjetno zaspančkal nazaj, prej pa je še malo potelovadil

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: UGASNJEN BABY DOMOFON!!!
15.2.2006 9:34:12   
Anonimen
Pri nas se je tudi že zgodilo nekaj takega. Le da sem zavestno izklopila babysiter, ker je lovil vse druge otroke, samo našega ne. In tudi mi smo takrat spali cele noči, prej pa je stalno bilo kaj "nujnega" sredi noči.
Izgleda, da res ni tako zelo nujno, drugače bi vaju že prebudil. Pri nas je stvar tudi taka, da babysiter vedno na koncu, ko otrok že utihne, zahrešči, ko se prenos zvoka izklopi ali nekaj takega. In tisto po moje otrok sliši. Zato navira, ker sliši, da ima njegovo oglašanje efekt. Se zadere, utihne, in sliši kššš. Se spet zadere, spet utihne, in spet kššš. Itd. Vsaj pri nas je bilo tako. Mogoče bi pomagalo že to, da bi ga dali čisto potiho, da se ne bi slišalo  tistega hreščanja ob izklopu.

(odgovor članu *pepelka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: UGASNJEN BABY DOMOFON!!!
15.2.2006 9:56:30   
beti 1
Moj Žiga je ko je bil toliko star zelo veliko in zelo živo sanjal. To sklepam po tem, da je včasih tudi vstal v posteljici in se potem nazaj vlegel, brez da bi se zbudil. Je pa zraven lahko tud malo pojokal al pa samo stokal. Ker sem spala čisto zraven sem ga večkrat skušala potolažiti, pa sem ga povečini samo razdražila, tako da sem ga potem raje pustila. Sploh se pa ne bat. Mi tud zdaj spimo za dvojimi zaprtimi vrati, pa slišim vsak kašelj, jokec, klic, tko da če bi blo kaj resnega bi ga tud vidva gotovo slišala. Jaz bi na tvojem mestu raje pustila vrata priprta pa sklopila babyfon.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: UGASNJEN BABY DOMOFON!!!
15.2.2006 11:32:06   
Romcka
kuku:) mene je tudi danes zjutri skoraj kap....sem tko trdno spala, da nisem do pol 7h nic slisala....kaja je zaspala zvecer ob pol 9h....pa smo se vedno imeli vsaj 1x na noc kako bujenje in futranje pa malo crkljanja....ne morem verjet, po 6 in pol mesecih sem koncno prespala celo noc....pa moj mali clovek je bil tudi obrnjen cist v ovinek in na trenuhu....samo mi smo meli vrata odprta in bi cula, ce bi glasno jokala....no jaz pravim, da je to bilo najlepse darilo za valentinovo....
bye
Ruser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: UGASNJEN BABY DOMOFON!!!
15.2.2006 13:03:15   
zoya24
Če bi jokal, bi ga slišala, verjemi. Mi spimo tudi ločeno, mali v svoji sobici, midva v spalnici, vmes sta še dve sobi. Imamo sicer vrata odprta, pa ga slišim, ko samo zajamra. Imamo sicer tudi mi baby phončka, pa ga sploh nimamo vklopljenega, ker je brez veze.


(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?