Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Najbolj nenavadna hrana... 11.2.2006 12:00:24
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz bi pa jedla žabje krake - seveda, da vem kaj jem. Sem pa že jedla bikove jajce in so bili ful dobri.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna hrana... 11.2.2006 12:20:47
|
|
|
|
Primoza
|
Pražena jajčeca mravelj.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna hrana... 11.2.2006 20:33:03
|
|
|
|
smrček
|
Tele jajčece sem že jaz tudi poskusila, rada jem tudi ribje ikre. Mam pa nenavadno željo: poiskusit kačje maso.
|
|
RE: Najbolj nenavadna hrana... 11.2.2006 20:35:10
|
|
|
|
smrček
|
Aha, sem tudi spada pekiška račka. Sicer zelo dobra, samo ne smeš mislit na to, kakšen je postopek priprave
|
|
[Brisano sporočilo] 11.2.2006 20:52:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna hrana... 12.2.2006 20:35:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ve ste vse adijo. Jaz si še šmrklja ne upam pojest.
< Sporočilo je popravil URSKA -- 12.2.2006 20:36:25 >
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna hrana... 13.2.2006 9:26:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: URSKA ve ste vse adijo. Jaz si še šmrklja ne upam pojest. Se podpišem!
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna hrana... 13.2.2006 9:30:40
|
|
|
|
kofetek2010
|
isto kot bagi, samo kobilic pa ne bi, res ne, hvala drgač pa jem še smokije prelite z navadnim jogurtom, pa pire krompir si na kruh namažem mal sem čudna, pa kaj
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna hrana... 13.2.2006 11:40:25
|
|
|
|
Skorpija
|
čokoladni puding in kisle kumarice - to mi je ful OK kombinacija. Drugače je pa najbolj mem stvar, ki sem jo kdaj jedla sladka solata - zelena solata in gor olje, sladkor in voda. V Bratislavi sem imela to čast... Nikoli več!
|
|
RE: Najbolj nenavadna hrana... 22.2.2006 11:42:00
|
|
|
|
Mel_A
|
Kak pa je način priprave pekinške račke? Mislim, sej jaz je nisem še nikoli jedla, pa je tud ne bom, ker se mi zdi raca itak premastna. Drugače sem pa jedla žabje krake, ki sploh niso slabi. Kot piščanc, sam po takih drobnih kostkah vidiš, da ne more bit aviacija. Boge žabice! Drugač pa tud jaz ne jem nekih ogabic, ne školjk, ne polžev... bljak. Kačje meso... mejbi. Sej je isto kot piščančje, pravijo, fora je samo v tem, da veš, da ješ KAČO. Sem slišala, da so kobilice (posušene), pa škorpijoni, pa hroščeki kar ok, da imajo okus po smokiju. Ampak jaz bi raje bla lačna. Smo pa na enem žuru pod full alkohola spohali viledo in smo jo dali za jest enemu ljubitelju pohanih zadev, ki je tud bil full pod gasom. Je pa rekel, da je blo še kar. Da je blo meso malo žilavo, ma za talačne bi blo.
|
|
RE: Najbolj nenavadna hrana... 22.2.2006 22:51:14
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: URSKA ve ste vse adijo. Jaz si še šmrklja ne upam pojest. Se podpišem! No, še ena ki ni za take fore! Bljak!
|
|
RE: Najbolj nenavadna hrana... 22.2.2006 22:57:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja najbolj nenavadna jed je bila pečena (bolje zažgana, zoglenela ) kobilica. Kot bi jedel oglje. bi jih pa šla poslusit v restavracijo, da vidim kakšen okus imajo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?