|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test pokazal nosečnost-rjav izcedek in nizka BT!
9.2.2006 17:33:02   
macca
Zmedena! Rabim vaša mnenja in izkušnje!
Test CB in pred tem test FIRST SIGN sta pokazala nosečnost. Čisto slučajno sem šla delati test, čeprav zaradi obilnega izcedka nisem upala na črtice, malo pa so me begale zelo boleče prsi in pa to, da ni bilo od M nič sveže krvi. Po dveh letih truda je to zdaj prvič. Enkrat je že bilo leta 2004, vendar se je vse skupaj končalo s ss v 6t. V pon naj bi dobila M, popoldan je res prišla, vendar nič sveže krvi do danes, le rjav izcedek (ki ga je pa bilo dva dni kar veliko, več kot si jaz predstavljam, da je OK, če si noseč), danes je še tudi svetlorjav izcedek, imam tudi rahle krče kot krči za M. Skrbi me torej ta izcedek, ki ga je bilo kar veliko prva dva dni in pa moja BT, ki je komaj 36 zjutraj, čez dan pa celo 35,5. Ali je že katera doživela kaj podobnega? Sploh se ne upam veseliti, saj veste, kako je to...... zmedena sem zelo. Upam, da ni preveč zmedeno besedilo. Lp  user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Test pokazal nosečnost-rjav izcedek in ni...
9.2.2006 17:51:54   
Skorpija
Hitro do ginekologa, to je edino, kar ti lahko svetujem... Izcedek ni nujno slab znak, a nikar ne čakaj!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu macca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2006 18:15:24   
pikica123
Sej te nočem strašit, ampak čim prej pejdi k ginekologu. Tud, če ni to nč narobe pejd že zaradi tega,ker si mela težave prej.

Držim pesti,dabo vse ok.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2006 19:08:09   
cukica
Zivjo!

Nočem te strašit ampak podobno se je dogajalo meni eno leto nazaj.Ko sem že mislila da je vse O.K. so me peljali v Postojnsko porodnišnico kjer so najprej rekli da je vse še prezgodaj kasneje se je izkazalo da se je plod ugnezdil izven maternice.Zato ti svetujem da pojdi jutri na pregled pa upam,da bo vse O.K.

(odgovor članu pikica123)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2006 19:26:23   
macca
Hvala vsem! Res bom jutri zjutraj poklicala G, da vidim, kaj bo rekel.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2006 21:44:27   
Anonimen
Jaz sem imela različno močen izcedek - rjav do nekje 5 tedna nosečnosti. Potem sem močno krvavela z premori dveh dni do 13 tedna in do 16 tedna na 4 dni. Tako da ni rečeno da ni. Pokliči svojo gin. in pozitivno razmišljaj. Držim pesti da je, pa čeprav bo tako kot pri meni - neprijetno, vendar je moj otrok danes star 13 mesecev.
Držim pesti in poročaj.
LP

(odgovor članu macca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.2.2006 13:56:34   
macca
Hvala vsem za nasvete. Danes sem res takoj odšla do svojega G, naredila sva ultrazvok, ki pa seveda ni nič pokazal, ker je še zelo prehitro, videl je le malce zadebeljeno sluznico, kar bi lahko kazalo na začetno nosečnost, dala sem kri za BHCG, ta hormon pa bi moral že danes pokazati ali gre za normalno nosečnost, ali ne. Ker pa je petek in vsi nehajo delati, moram čakati do jutri oz do pon. na izvide. Ja, tako sem v negotovosti, čisto nič nisem v bistvu izvedela. Nič mi ne preostane kot da čakam. Lep pozdrav vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.2.2006 14:20:00   
eva1
No pri meni je bilo podobno od 5-8 tedna sem imala skoz rjave izcedke, potem sem v 11 tednu zakrvavela, vendar je bilo vse ok-danes sem mamica 11 mesečnemu pobalinčku!
Glede BT-meni ni nikoli naraščala, sem mislila da nimam O, tako da razmišljalj pozitivno-držimo pesti da bo vse okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu macca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.2.2006 14:40:20   
macca
Hvala. Saj, tile izcedki so do konca zoprni. Pa najbolj zoprno je to, da se ne morem tolažiti s tem, da je že več žensk imelo podobne izcedke, pa so kljub temu donosile, kajti to je od primera do primera različno. Nekatere lahko tudi zelooooooo močno krvavijo daljše obdobje, pa normalno rodijo, spet drugim pa je najmanjši izcedek dovolj za ss. Žal je tako. Sem pa zelo vesela vsake, ki mi pove svoje izkušnje in vsake, ki mi da kakšen nasvet. Še vas čakam. 

Pa še eno vprašanje: koliko mora biti torej vrednost bhcg-ja, da bo pomenilo zdravo nosečnost? Moj G je rekel (joj, sem neumna, sprašujem vas, čeprav mi je že G povedal), da če bo samo okoli 300 je premalo, da bi lahko bil tudi 2000 že zdaj. Malo sem zmedena, ker kolikor sem brala na forumu, vse govorite o vrednostih z eno ali dvo mestnim številom (1-40 itd), moj G pa kar v tisočicah.

Čakam vaše odgovore. 

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.2.2006 19:24:14   
stuhica
punca kar se tiče izcedkov sploh če delate na user posted image  že nekaj časa ne se hecat pejd do svojga G in to čimprej. Lahko da ni nič hujšega ( jest sem imela rjave izcedke vse do 2,5 mesca nosečnosti - vsa panična hodila na urgenco) zdaj pa hvala bogu vse kaže da je vse ok in sem v 15 tednu user posted image !

Kar se tiče vrednosti Bhcg je pa tko pri moji 2 IMN smo merili ta hormon ker je bilo še zgodaj in se ni nič vidlo in mi je kazal od 1200 čez dva dni je bil 1600, spet naslednji dan 1900 potem čez dva dni spet okol 2200 takrat smo mislil da je šlo vse ok pa nismo več merili nato pa mi je  delal G le ulta zvok ampak še ni blo vidt nč na mestu naslednjič so mi pa ugotovili IMN že drugič!

ampak nič se ne boj zame so itak G rekli, da sem en poseben primerek od ženske ki se ji je IMN dvakrat zgodila na isti strani kljub že prvič odstanjenemu jajcevodu!

V glavnem tolk za info da bhcg mora biti rs večji, oziroma vsak dan se ti mora zelo povečat kar je zelo v redu če se ti povečuje!

upam da bo vbse ok in da se vpišeš med nas srečke user posted image !

lp stuhica

(odgovor članu macca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?