Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Učinek klomifena in cyclo progynova 9.2.2006 13:17:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! 2 meseca sem jemala klomifen, do ovulacije je prišlo, samo jajčece ni počilo, zato mi je g prepisal 3 mesece terapijo s cyclo-progynova. Gleda na to da sem pred tem jemala klomifen je možno, da ima še kakšen učinek? Prvi mesec jemlejm cyclo-progyoniva in do ovulacije je prišlo, ker sem videla po sluzi, od ovulacije naprej pa me špika v jačnikih in maternici. Je možno, da bi lahko zanosila, ali so to samo stranski učunki tablet. Za klomifen vem, kakšni so stranski učinki, po cyclo-progynova, pa nisem zasledila nič. vsem ki čakate na , vam želim vso srečo. Lejla
|
|
|
|
RE: Učinek klomifena in cyclo progynova 9.2.2006 14:22:03
|
|
|
|
Anonimen
|
cyclo-progynovo jem že 2 meseca. Pri meni ni posebnih stranskih učinkov z belo stranjo. Ko začnem pa z rjavim delom tablet, sem pa bolj razdražljiva in utrujena. Do špikanja v jajčnikih pride med ovulacijo, ampak hitro mine. Meni je rekel ginekolog, da mi bo dal klomifen po tej hormonski uravnavi. Bomo videli. Vsekakor pa lahko med cyclo-progynovo zanosiš. Če ne dobiš menstruacije, si lahko gotova, da si noseča.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
brcanjelaura2010Kdaj ste prvič čutile brcanje otroka3.mesec (
19%)
4 mesec (
49%)
5 mesec (
20%)
ne vem (
12%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!