|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko mami prehiteva ....
7.2.2006 7:22:42   
Lenny
.... se drugi smejijo user posted image
Ali drugače: najin mulček je izjavil, da bo letos za pusta Nodi. O.K. Ni problema. Hitro med tekstilne ostanke in v dveh večerih je bil Nodi zašit, mami pa važna kot marela. Seveda hudo pravočasno, že pred enim mesecem. No, pa si ga mali premisli, da bi bil vseeno raje medvedek Pu. Nekaj dni milega prepričevanja, mami popusti, kupi pliš, predela eno staro rdečo majico in vsa ponosna opazuje svoj izdelek. To je bilo pred enim tednom. Medtem sem Nodija že spravila v promet. Ampak presnete reklame! user posted image V enem od letakov smrkavček zagleda žabico. Najboljša maska stoletja! user posted image On bi bil žabica, ker hodi plavat. In kaj zdaj?!?!?! Nič, še žabo bom zašila, ubogi Pu se je preselil k sodelavki, v tekstilni trgovini me tako že poznajo .... ampak drugo leto šivam kostum za pusta nič prej kot v petek pred pustno soboto, ali pa odprem trgovino za prodajo user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko mami prehiteva ....
7.2.2006 7:26:03   
kofetek2010
saj do pusta je še daleč user posted image  

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2006 7:27:32   
soncece24
user posted image user posted image user posted image user posted image še enkrat si premisli, pa boš lahko trgovino odprla user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2006 7:30:08   
Anonimen
ja, tudi naš bi bil vsak dan nekaj drugega, tako da čakam do zadnjega dne.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2006 8:02:08   
puncica
Ej dobra si, da se ti da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke mamici Upam da se mulček še ne zmisli spet kaj novega

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2006 8:07:21   
paris
Ne vem, če ti ne bo ta mesec šivalni stroj pregorel, je še veliko časa do pusta!!!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2006 8:31:47   
tascha
Če se bo odloču, da ne bi bil žabica, se priporočam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2006 8:37:32   
tanikaa
Daj, malo počakaj s to žabico user posted image . Se mi kar zdi, da ne bo ostalo samo pri tem user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2006 8:54:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

ja, tudi naš bi bil vsak dan nekaj drugega, tako da čakam do zadnjega dne.

Ja, pri nas je stanje popolnoma isto. Jaz samo rečem: ja, prav, boš, saj drugi dan je itak že nekaj drugega. Pa spet: ja, prav, O.K.user posted image
Zdaj sme mu že celo kupila nekaj stvari za policaja (za katere se mi zdi, da mu bodo ful všeč - vsaj upamuser posted image ), ampak mu jih ne pokažem do zadnjega dne. Ker bi se jih sicer že itak naveličal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.2.2006 8:56:42   
Moyca_
user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
7.2.2006 9:25:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.2.2006 9:38:17   
Anonimen
user posted image user posted image mami!!!!!!
Pri nas še mi odločamo,samo ne vem še koliko časa bo tako.
Sem pa na veliko šivala,ko so bili moji majhni.Vso zalogo pustnih mask sem pred petimi leti podarila našim bivšim sosedom,ker je bilo šest otrok in mama ni zmogla vsem uresničit želje.
Ko so se pa selili sem vse maske našla v kontejnerju.Sedaj,ko
bi jih rabila za tamalega,jih pa nimam,pa še mašina je fuč.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.2.2006 9:43:38   
lelaval
Mali si še premislijo, zato je bolje res malo počatkat.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.2.2006 10:06:22   
karmy
moj ma pa na izbiro robin hooda, zorra, vojaka, indijanca,...user posted image user posted image  sm še čakam da bo rekel da bi bil rad vila...user posted image user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.2.2006 10:08:15   
Lenny
Pri nas sem jaz odločala samo prvo leto. In je bil mišek. Lani si je sam izbral Mačka Murija in je tudi pri tem vztrajal. Letos pa - bom v tretje modro počakala, če bo slučajno ostal pri žabi, ali bo predlagal kakšno drugo "žvau".
Cela kolobocija ima seveda tudi dobro plat. user posted image Obe kolegici sta ful zadovoljni, jaz pa sem se tako zverzirala v šivanju kombinezona, da je zdaj gotov v dobrih dveh urah. user posted image
Jah, vaja dela vajenca, praksa pa praktikanta user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.2.2006 13:03:43   
KODA
Naš je bil pa dozdej vsako leto,ravno za pusta bolan.user posted image
Upam,da bo letos boljše.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.2.2006 21:23:24   
spacey
Bravo Lennny, dobra si, da toliko šivaš. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.2.2006 22:31:40   
pety78
Lenny, mislim, da je tvoj rekel, da bi bil sedaj raje SUPERMAN. user posted image  Če si premisli, ti odkupim kostum...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.2.2006 8:28:19   
ati_71
Vsekakor je lepo, če otroku zagotovimo vse kar si zaželi. Tudi pri naši Nini se trudimo, da ji ugodimo, koliko ji pač lahko (oziroma koliko jo razumemo). 
Mogoče pa ima takšno početje tudi svojo slabo plat.
Namreč otrok se ne nauči, da je sam odgovoren za svoje želje, oziroma se ne nauči ločevati, kaj je njegova želja in kaj je projekcija tuje želje (recimo oglasi na TV, risanke....). Če sami sebi ne postavimo neke meje kolikokrat si lahko otrok premisli, do katere starosti..., bo to problem, ki nas bo spremljal kar lep čas. Pomembno se je tudi zavedati, da miselni vzorci, ki se izoblikujejo v otroštvu spremljajo ljudi celo življenje (vsaj zelo veliko večino). Kar zamislite si, če bi hoteli vsak mesec drug avtomobil, ker nam je pač zdaj bolj všeč druga znamka.
Kakor koli že, lepo, je da otroke razvajamo, saj imamo danes za to veliko več možnosti kot kdaj koli prej, za razmislit pa je če je to res vedno najbolje za našega malčka.

Lep dan!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.2.2006 8:22:04   
Lenny
ati_71, dobro napisano in se 100% strinjam s tabo. Zato pa pišem, da sem jaz prehitevala. Hotela sem si prihraniti tekanje za plišem in sedenje za šivalnim strojem tik pred zdajci, zato sem s samo debato o pustu doma začela prezgodaj. Pa še na dosedanjih izkušnjah se nisem nič naučila user posted image (cela dva pusta sta za nami). Nas pa nosečke včasih pograbijo kakšni hecni hormoni in hočemo čimprej vse "porihtati", da nas kaj ne preseneti. Zato v tem primeru nisem težila mulčku z vzgojnimi prijemi, ker se zavedam, da sem resnično jaz tista, ki je prehitevala. In ko sem pogledala nazaj, sem se lahko samo smejala svoji vnemi in celi situaciji user posted image
Mulček pa se bo odgovornosti učil tam, kjer mamini hormoni ne bodo imeli prstov zraven user posted image

(odgovor članu ati_71)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?