|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srečanje skupine za pomoč pri dojenju LLL Mar...
3.2.2006 10:52:10   
storklja
Izzivi prvih tednov z novorojenčkom.

Večina nosečnic, sploh prvorodk, je v času nosečnosti najbolj zaskrbljenih glede možnih težav v nosečnosti in poroda, medtem ko se jim dojenje zdi nekako samoumevno ali pa tako daleč, da o njem ne razmišljajo preveč.

Dojenje je sicer naravno kot le malokatera stvaritev narave, vendar je hkrati umetnost, ki se je morata tako mamica kot otrok včasih šele naučiti. Za uspešno dojenje je začetek zelo pomemben, k čemur pripomoreta predvsem osveščenost in informiranost o pomembnih dejavnikih dojenja novorojenčka.

Poleg tega na srečanju mamicam poudarimo, da je za uspešno dojenje potrebno predvsem dvoje: močna želja- “želim dojiti” in močno prepričanje:”dojila bom”. Uspeh je velikokrat odvisen od samozaupanja pa tudi od znanja, da ima vsaka ženska v normalni psihofizični kondiciji dovolj mleka, da prehrani svojega otroka.

Z vami bo: Dr. Špelca Morojna, dipl. laktacijska svetovalka - IBCLC in svetovalka za dojenje pri LLLI

Kdaj in kje: v torek, 7. februarja 2006 (od 17:00 do 18:30) - lokacija: Center Štorklja Maribor,Vrtec Pekrska, Pekrska ul. 17, Maribor

Srečanje je brezplačno! Dodatne informacije 02-2512-421, 031/ 344-901, info@storklja.si
Prisrčno vabljeni!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Srečanje skupine za pomoč pri dojenju LLL...
4.2.2006 10:05:45   
Seven*
A bi katera od Stajerk mogoce sla? Mi ni sami za hodit. user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu storklja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2006 10:58:14   
Anonimen
Uf, štorklja, dobra si, da si tole sploh upaš objavit. Svaka čast.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2006 11:04:06   
Seven*
Ja, se treba za glavo bat. user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2006 11:16:35   
tipka
Meni se ravno da, gremo?user posted image

Upa si objaviti? Če bi bilo jemati besede, kako vsaka lahko doji, sicer je sama kriva, zdravo za gotovo, se ne bi imeli tisti, ki to govorijo, ničesar za bati. Dokler pa bo to pisalo tako kot piše, tako kot jih je razumeti, pa bom vedno rekla: laž, to ni res.user posted image

Kako sploh lahko kaj takega rečejo, če nimajo posnetkov stanja? Menda bi bilo dobro kaj takega dokazati, ne? Vsaj statistike bi lahko objavili. Recimo, da jih polovica zdrži s polnim dojenjem do šestega meseca. Ostala polovica si je sama kriva, ni bila informirana, premalo se je odločila,....., ???user posted image

Če mene nekdo nečesa obtožuje, če javno objavijo, da sem kriva, da nisem dojila, mi morajo to dokazati, drugače se pa naj vzdržijo takih trditev!user posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......