|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ogromno pije
3.2.2006 10:41:14   
mala maja
Bom še tukej vprašal. Upam da modelatorji ne bodo hudi ker se tema pojavlja na dveh forumih.

naš skoraj petletnik zadnje čase spije tud do 5l VODE(ne sko na danuser posted image ). Že od majhnega veliko pije sam meni je enkrat pediater rekel da dokler pije naj bom vesela huje bi bilo če ne bi. ŠE par mesecdev nazaj vem da sem tud tukej eni odgovarjala k je pisala da otrok veliko pije.

O.K. sem se sprijaznila s tem, dokler mi niso 3 prijateljice v enem tednu rekle da bi blo dobr da jaz peljem malega malo do zdravnika ker full pije. In včerej sem šla (pa ne se smejat res) zmer kolk popije. Kar naprej joka da je žejen lulat pa ne hodi nič. Mali je popil malo manj kot 5l tekočineuser posted image user posted image (ob 6 zvečer je v eni uri popil 3 kozarce po 2deci in pol pa še deci soka). Ma ne vem a nej ga peljem k pediatru al nej ga po telefonu mal sprašam.

Koliko kaj vaši pobalinčki pijejo čez dan????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ogromno pije
3.2.2006 11:00:19   
muha1
Čudno se mi zdi, da popije 5l na dan, pa ne hodi skoraj nič lulat. Drugače pa tudi mi dost pijemo, vendar tudi dosti lulamouser posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2006 11:09:51   
Anonimen
user posted image Naš že od vsega začetka zelo malo.Moji otroci,če se spomnim,rečmo normalno,ko so bili žejni,poleti največ,pa če so divjali in se potili.
Veš,kaj ti svetujem,da se resoglasiš pri pediatru,ker take velike količine zužite tekočine bi moral polulat,ti pa praviš,da malo lula.
Lahko je več faktorjev:neprvilno delovanje ledvičk,sladkorna,kdo ve,
samo zdravnik ti bo povedal.Pa tudi,če se poti,tolikšna količina se ne izloči iz telesa.Pet litrov je znatno preveč.
Je pa tako,da mi nismo zdravniki in ti res nemoremo strokovno svetovat.

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2006 11:33:08   
pikica123
Sej te nočem strašit, sam jst bi šla vseeno do zdravnika. Sploh,ker malo lula.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2006 11:51:08   
puri
Naš tudi ogrooomno popije! Skos bi pil, tako da se to že tudi meni ne zdi več normalno. No, ampak naš potem tudi kar veliko lula, pa tudi zelo hitro mu je vroče, tako da veliko tudi izloči skozi telo. Če pa tvoj ne lula veliko, bi pa jaz vseeno o tem povprašala pediatra.

lp

(odgovor članu pikica123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2006 12:05:33   
dory
Tudi nas ogromno popije...po dve flasi 330ml dopoldne, dve popoldne in dve ponoci...ampak tudi lula temu primerno...aja star je pa 21m :)

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2006 12:41:57   
mala maja
ma sej mogoče res več rabi. Je pa res da se pa skoz poti in je hitro ves premočen.

Ma bom danse vseeno šla z njim do pediatra.

Pa hvala za nsevete, pa še enkrat sory NEVA pa še kakšna k sem jo zmotila z dvema odprtima temama.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?