|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj ste delale test
2.2.2006 11:46:19   
tulifon
Zanima me kdaj ste delale test nosečnosti. Jst sem namreč neučakana in sem ga delala že 1 teden pred M. Najbrž sem prezgodnja in zato nič ne pokaže. Kakšne so vaše izkušnje kdaj delati test oz. od kdaj naprej pokaže nosečnost.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj ste delale test
2.2.2006 11:55:45   
CIPRESA
tulifon na testu ti lepo piše da ga delaj prvi dan zaostanka menstruacije. Torej en teden prej je brezveze ker hormona v urinu še ni prisotnega. Če ti pa včasih zamuja in ni redno na določeno stevilo dni potem pa ti predlagam da počakaj še kake tri dni po datumu ko jo bi mogla dobit.
Drugače samo mečeš denar stran za teste. Te pa razumem da si neučakana sem bila tudi jaz. Želim ti da čimprej ugledaš user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu tulifon)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2006 11:56:53   
cicido
Jest sem ga naredila en teden po izostanku menstruacije in mi je pokazal nosecnost. Vem, da si neucakana, ampak ocitno je se prezgodaj. Pocakaj 14 dni, potem pa ti zelim, da nam sporocis veselo novico.

(odgovor članu tulifon)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2006 12:04:32   
Reja
Naredila sem ga en dan po izostanku M in je pokazal user posted image . Verjetno si res še prezgodnja!

(odgovor članu cicido)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2006 12:22:37   
pikica123
Razumem tvojo neučakanost,ampak res si prezgodna. Vsaj kašn dan ti moreuser posted image  zamujat.

Meni je 1 teden zamujala,ko sem nardila test.

Držim pesti!
Lp

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2006 12:38:38   
NATAŠI
Jaz sem ga delala tudi pred izostankom, tako kot ti kakšen teden in to tistega ki ga kupiš v mullerju kateri je za predvideni 10 dan po spočetju in mi je pokazal full bledo črtico, potem se pa počakala prvi dan izostanka in naredila s CB in je pokazal lep plusek user posted image . Želim ti, da ti čas hitro mine in da ugledaš user posted image user posted image

(odgovor članu pikica123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2006 14:40:03   
lelaval
Počakati moraš, da ti M vsaj 1 dan zamuja.

(odgovor članu tulifon)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kdaj ste delale test
2.2.2006 15:04:14   
daisy30
Zanima me al se je že kateri zgodilo, da je delala test v prvem mesecu nosečnosti in ji je vseeno pokazal negativno. Torej recimo 14 po tem ko bi mogla dobiti menstruacijo. To se je namreč zgodilo moji prijateljici, bila pa je že v drugem mesecu nosečnosti.

Zanima me tudi kdaj je za vas prvi dan izostanka men. Namreč če imaš mens na vsakih 26 dni, je to ponavadi 27 dan ali po recimo enem mesecu brez mens.? 

(odgovor članu tulifon)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2006 15:16:27   
KODA
2 dni po zaostanku,pri obeh.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu daisy30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2006 19:21:42   
Naja30
Ja,če imaš M na 26 dni, delaš test 27.dan.

Jaz sem ga delala prvi dan izostanka in je bla bleda črtica-

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2006 21:33:44   
borovnička
Moja kolegica je bila noseča, pa so ji trije testi za nosečnost pokazali negativni rezultat. In ker je bla tko prepričana, da je noseča, je šla na pregled h G in je tam zagledala svojo pikico.

Gre samo zato, da imajo nekatere nosečnice več in močnejše nosečniške hormone kot druge, zato jih testi ne zaznajo, kar pa tudi ne pomeni, da niso noseče.

Če tako čutite, bi šla na vašem mestu na pregled. Jaz pa držim pesti!user posted image

Jaz sem pa test delala šele, ko mi je M zamujala že skoraj dva meseca. Šele takrat sem ga delala pa zato, ker sem bila prepričana, da nama zopet ni uspelo. Potem pa zagledam user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.2.2006 14:10:45   
x_srečka_x
jst ga prvič delala še predn mi je user posted image  zaostajala pa je biv test negativen pol sm ga pa delala ko menstruacije ni bilo niti do novga leta ta pa je pokazal user posted image user posted image user posted image  držim pesti zateuser posted image

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.2.2006 21:34:33   
pilotgirl
Ja  ne vem,meni je test pokazal user posted image ,po štirih dneh izostanka menstruacije,tko da mislim da je nesmiselno delat test dokler ti ne zamuja vsaj en dan.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.2.2006 21:59:47   
Ocenia
Ko mi je menstruacija zamujala en dan, sem naredila test in je pokazal +.
Najbolj pametno je, da počakaš user posted image , no, še bolje je da ne pride, nato pojdi naredit test

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.2.2006 11:44:01   
Kaštrun
vidim, da se tudi to lahko naredi. da test pokaže -, medtem ko bi moral +. ker to se namreč dogaja meni. user posted image  zamuja že skoraj tri tedne. me pa bega, ker pač nobenih znakov nimam: ne bolijo me prsa, bradavice so normalne, sicer me "šravba" nekje okoli jajčnikov, samo ne vem ali bo to teta, ali ne. naredila sem že dva testa (enega teden po zaostanku, drugega pred kratkim), pa je vedno - user posted image  . kakšni so pa lahko še znaki?

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.2.2006 13:31:04   
Ocenia
Čustveno razpoloženje mogoče

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.2.2006 10:52:03   
karina
Ojla....
Jaz sem  v prvi nosečnosti sigurno porabla 3 ali 4 teste... vsi so  kazali  -
Delala sem šele po izostanku M ker mi še 53 dan ni kazal + sem šla na odzem krvi kjer so potrdili nosečnost...zaradi radovednosti sem naredila naslednji dan še en test in ta je pokazal+, še vedno je hranjen.
Pri drugi nosečnosti, pa sem test delala 3 dan po izostanku in je takoj pokazal +, žal pa se nosečnost ni dobro iztekla...
Tako da....še vedno je upanje.

(odgovor članu daisy30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.2.2006 10:57:04   
gaya
Oj,

prvič sem delala test takoj prvi dan izostanka in je pokazal močan +, vendar se nosečnost ni iztekla do koncauser posted image , naslednjič sem delala po 4 dneh izostanka, je bil rahel + ... rezultat, lažen pozitiven test user posted image ,.... zdaj mi ponovno zamuja, pa kar ne upam delat testa in ga še vsaj 1 teden ne bom, ker se bojim prevelikega razočaranja,....

Pa držim pesti za vse upajoče,.....

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu tulifon)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.2.2006 11:18:27   
petraz
Mislim, da sem test naredila en teden po izostanku menstruacije. user posted image

(odgovor članu tulifon)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.2.2006 14:43:11   
Saša27
Eno vprašanje, za vse, ki imaste izkušnje s tem. Ali ima smisel delati test nosečnosti po IVF postopku, dan ali dva, predno greš na odvzem krvi?
Mislim, da ne bom zdržala 14 dni, da ne bom vedela, kaj se dogaja.
Ima katera kakšno idejo, kako naj bom manj živčna po IVF postopku, če me pa že sedaj črvinči po trebuhu.user posted image

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.2.2006 22:00:21   
Kaštrun
Karina, eno vprašanje.
A si mela kakšne znake? Npr. boleče prsi, utrujenost, zbadanje v predelu trebuha. Tako da si slutila, da si noseča? Ker jaz tega niman. Imam sicer take občutke, kot bi dobila user posted image , samo to imam zdaj že tri tedne. Ostalo pa nič. Opazila pa sem edino to, da imam bolj prozorno sluz ko se obrišem (kot bi imela močnejši beli tok). Sicer upam, da sem user posted image , samo si kar naprej govorim, da bo M že prišla.... A je možno, da mi M zaostaja zaradi tega, ker sem zdaj cca. mesec dni na ločevalni dieti. Samo sem bla že prej, pa je bila M vedno redna? Mogoče pa nebi bilo slabo iti na pregled k G a ne?

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.2.2006 20:15:51   
sasabela
Ja jest tud bolš da ne delam več testa, ker zadnič je pokazaluser posted image user posted image , pa sva že oba od sreče skakala do stropa, a ni hudič, čez dva dni se je pojavila user posted image ...tako da si sedaj sploh ne upam več kupit testa, ker mislim, da bo zopet isto. Čez par dni naj bi dobila user posted image ....res je da me bolijo prsi, da me špika v jajčnikih...samo sedaj že ne vem več a je to samo v glavo, a je res kaj na tem.

Držim pesti za vse...user posted image

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.