Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vsi tisti/e, ki imate privat... 30.1.2006 18:01:20
|
|
|
|
fricka
|
Tudi moj je privat in je brez problema hčerka zavarovana po njemu. Vse napotke kako se ta zadeva uredi nama je dala patronažna ob prvem obisku. Mislim, da jo je moral samo prijaviti ZZZS. Oprosti, saj me ne briga, ampak zakaj pa še ti nisi zaposlena v podjetju? Jaz imam s.p. on d.o.o. in sva krasna kombinacija glede kombiniranja financ. Pa še porodniško sem dobila kolikor toliko normalno.
|
|
|
|
RE: Vsi tisti/e, ki imate privat... 30.1.2006 18:05:59
|
|
|
|
tinkatonka
|
Najprej hvala za odgovor. Zaposlena v firmi nisem zato, ker sem šele pred 4 meseci diplomirala, prav tako pa sem vezana, zaradi kadrovske stipendije, na drugo podjetje, vendar se mi zaposlitev prestavi zaradi rojstva otroka za 1 leto. Splet okoliščin žal prinesel tako, a me vsaj čaka služba čaka, ko zaključim porodniško.
|
|
RE: Vsi tisti/e, ki imate privat... 31.1.2006 5:35:09
|
|
|
|
kofetek2010
|
izpolnita in poštemplata MDČ obrazec in ga odneseš na ZZZS (na vpogled neseš tud rojstni list otroka), zdr.kartico ti pošljejo po pošti, za ta čas pa dobiš začasno potrdilo s katerim lahko greš do zdravnika, če bi bilo potrebno
|
|
|
|
RE: Vsi tisti/e, ki imate privat... 31.1.2006 8:14:34
|
|
|
|
Moyca_
|
Jana 73 ti je vse odgovorila
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?