|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mali pujsi...
30.1.2006 15:18:31   
m_m
...pri mizi seveda. Mamo mali slinček iz blaga povrh še onega plastičnega z zavihkom, rokave itak zavihane do maksimuma, mizico čisto not nastavljeno, pa še vedno vse popujsano okol, po stolu, pod ritjo, na hlačah... user posted image  user posted image  user posted image   Hrano najdemo tudi v laseh, na učesih user posted image

Študiram kaj se še da naredit. Vem za one plastične palerine, sam ne vem kako se to obnese v praksi. Všeč so mi one z rokavi, a so tut praktične?

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mali pujsi...
30.1.2006 15:39:41   
Anonimen
sej bo minilo :) mi jo mamo pa jo je prerasla :) nikol je nismo uporabljal

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2006 15:48:44   
m_m
A ja, LARA zakaj pa ne? A ni praktična al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2006 17:05:00   
Dejča
Kje se pa dobijo te palerine?

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
30.1.2006 17:51:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2006 13:24:15   
m_m
Dejča, jst sem jih vsepovsod vidla, od BC do LeClerka. Kakega jurja pridejo

RAdha sam to je pa menda fenomen user posted image  Jst še nisem slišla za otroka, da se ne bi hotu popacat. Ka si ti ja nor, pol bi tvoj mali zraven mene mogu bit, ko se spravim kaj delat, recimo iz gline, ko veš da maš vsaj roke cele blatne... bi mi skos govoru teta ne pacat, teta pazi to, teta tuki je packa, teta... user posted image  user posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2006 23:24:53   
KODA
Naš tamlajši še pri treh letih včasih tako grdo je,da je skoraj več na tleh,kot na mizici.Ne vem,kako mu to rata.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2006 0:46:29   
tanaja*
Joj, naša je tud taka pujsa user posted image user posted image user posted image . Vse leti po kuhinji, ko jevauser posted image user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
1.2.2006 10:08:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2006 23:36:21   
lelaval
Radha - koliko pa je star tvoj sin? Moj je tudi do 5 let moral biti popolnoma brez packe, potem pa je vse še noter spravil. Kot je prej hodil iz vrtca čisto čist, je potem hodil umazan, da je komaj šlo ven oprat.
Pa ne vprašaj - povsod, kjer je le videl smet je gundral. Tašči je po okenski polici (notranji) potegnil s prsto in jo skregal, kako ima svinsko (pa je mislila, da ima vse tipi topi popucano)user posted image  in, da mora ščistit. To mi je bila njegova najboljša izjava user posted image . Tašča pa brez besed (kar se sicer še ni zgodilo)user posted image .
Hčera pa je njegovo pravo nasprotje.
Sin ima pri 7 letih sobo pospravljeno v nulo, hčera pa pri 8,5 kot bomba. Jaz sem že obupala nad tem, da ji govorim, da mora bit vsaj red. Je ati prevzel to vlogo.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
2.2.2006 9:46:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

ROTAVIRUS
Lelly28 RR

Ali ste svojega otroka cepili proti rotavirusu?

da (35%)

ne (65%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!