|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uhajanje plodovnice
29.1.2006 19:35:53   
ribica.
Ali sem prav informirana, da obstajajo neki vložki, ki ti pokažejo, če ti slučajno uhaja plodovnica? Se mi zdi, da sem enkrat nekje zasledila. Ve katera kaj več?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uhajanje plodovnice
29.1.2006 19:47:53   
yennika
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=762553

Upam, da ti pomagam s tem linkom!

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2006 21:09:33   
cicido
Dobili naj bi se v lekarni. So listici, ki se, v primeru, da ti "uhaja" plodovnica, obarvajo. Poklici in vprasaj.

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2006 22:19:49   
tinkatonka
Ja obstajajo. Dobijo se v Sanolaborju in ne  v lekarni. Stanejo mislim da 3.700 SIT, notri so 3 vložki. Test je preprost, le navodila pozorno prebri. Aja ta test se imenuje Al-sense Kit. Vseeno upam da ne gre za uhajanje plodovnice.user posted image

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu cicido)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2006 9:31:07   
Mina1
Meni je G rekel, da so ti vložki lari fari, zdej pa...kdo bi vedeluser posted image . Da so nekaj časa to reklamirali po ginekoloških centrih, ampak da se ni zanašati na to.

Sama presodi. Sem se tudi jaz v drugi nosečnosti bala, da mi ne bi voda odtekla, pa jaz tega ne bi vedela in podobno.

Pri prvi nosečnosti mi je voda odtekla med lulanjem in po porodu (CR), se je mali okužil z mojo vodo, tako da sva bila notri 13 dni namesto 7 dni. 

Baje, da čutiš, kdaj ti odteče voda. Ne bi vedelauser posted image , pa sem rodila že 2x, tako da... Meni se je pri prvem samo zdelo, da mi je med lulanjem nekaj malo več steklo. Se zgodi in tako.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2006 10:30:18   
ribica.
Gre za to, da mi je v soboto zvečer nekaj priteklo, sam ne vem no a je bil to samo izcedek, ker je bilo na hlačkah samo mokro, nič sluzi, tako kot ponavadi zgleda izcedek.  Preoblekla sem si hlačke in potem je bilo ok. Sam me je blo pa kr strah, saj šele v 28. tednu. Ne vem a je možno, da ti urin tako uide? Skoraj tako kot da bi kihnila in bi mi zraven ušlo, tako je bilo. Samo da nisem kihnila.  V glavnem, ni fajn. Uapm, da ni blo nič.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2006 10:35:17   
*zvezdica*
Meni se isto dogaja. Kar priteče na vsake tolko nekaj pol mi pa kar ni jasno kaj bi to blo. Tok ni, ker je redko...da bi mi "ušlo" tud ne, ker nima vonja pa čist prozorno je. Jaz nekako kar ne paničarim glede tega...se mi je pa že večkrat zgodilo.

Marcel in Zarja

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2006 10:37:55   
ribica.
Ja saj jaz sem se tud skulirala, ker ni zdaj nič več podobnega, hlačke imam pa tako nonstop vlažne od izcedka.  Otrok je pa tudi enako živahen in se počutim ok.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2006 10:39:35   
*zvezdica*
Ja sej jaz tud...otrok se normalno giba...počutim se odlično...tako da misli, da ni panike!

Marcel in Zarja

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2006 10:42:49   
ribica.
Držim pesti za naju obe. Rok imam pa en teden za tabo.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2006 19:47:22   
Mina1
RIBICA. - če te skrbi, pojdi k G na hitri pregled, sej veš, če nisi sigurna in tako. Ja, včasih naj bi prišlo do tega, da vode oz. urnina ne moreš kontrolirati (v nosečnosti seveda) in tudi po njej, ampak res ne bi vedela.

Vseeno pokliči G, da ne bi bilo kaj narobe, sej veš. Upam, da je vse tako, kot mora bitiuser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?