Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ZGODBA NAŠE LJUBE KLARE 28.1.2006 9:52:13
|
|
|
|
LONA13
|
zdravo kiki, ja vi ste šli tudi čez pekel, hvala bgu da se je stanje umirilo. A ni nekaj najhujšega, ko ti v porodnišnici rečejo, z vašim otrokom pa nekaj ni vredu.
|
|
RE: ZGODBA NAŠE LJUBE KLARE 28.1.2006 10:12:57
|
|
|
|
KIKI*
|
živjo Leona, jaz sem tud prebrala tvojo zgodbo in veš kaj sem ugotovila? Da imam srečo, da je zaenkrat še tako kot je. Eno vprašanje pa imam zate: A ti misliš, da je bil pri Klari dovolj samo EKG srčka, glede na postavljeno diagnozo ob rojstvu? DIAGNOZA: mitralana regurgitacija, ASD. Glede na to kar sem doživela, ampak nisem takrat razmišljala ko sva bili na pregledu-samo molila sem reči da je vse v redu in gremo, ampak dvomim da bi on z EKG-jem videl da je ASD izginil, nastalo pa je srčno popuščanje?! A mi svetuješ prosim, jaz sem razmišljala da bi ji še enkrat peljala na kontrolo, da ji naredijo UZ, če ne bi hoteli bi ga pa plačala na kliniki v Ljubljani, kjer imajo zasebne zdravnike, kardiologe. KAj meniš?!
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2006 10:27:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ZGODBA NAŠE LJUBE KLARE 28.1.2006 10:43:12
|
|
|
|
KIKI*
|
Klara je imela vse skupaj od rojstva, ampak ni nihče opazil, jaz ko sem jo previjala je bila lepe rožnate barve, ko pa je jokala so ji spodnje okončine posivele in tako se je zgodilo na UZ kolkov, ki ga v Celju opravijo vedno pred odhodom domov oziroma 3 dan po rojstvu. Če se tam ne bi jokala, tega sploh ne bi ugotovili in raje sploh ne razmišljam kaj bi bilo če bi se ji kaj zgodilo, pa sploh ne bi vedela, kaj je bilo narobe. Ja, čisto možno bi bilo, da bi otročka po pomoti poslali domov, pa bi lahko bilo kaj narobe. Klari so ko so videli posivele spodnjeokončine naredili UZ srca v Celju, ki pa ni tako specializian kot jih imajo v LJ, zato je lahko vedela samo večjo odprtino veliko 3mm. vse ostalo so pravili v LJ. lp Adela
|
|
RE: ZGODBA NAŠE LJUBE KLARE 28.1.2006 10:59:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Z vami sem,če ne fizično pa z mislijo. KIKi pridruži se dekletom na forumu Otroci z posebnimi potrebami. Tam te čaka moralna podpora,kar v teh časih močno potrebuje vsaka mamica,ki jo skrbi zdravje naraščaja.Čakajo te tople besede,in skupno upanje in dražnje pesti,da se vse izteče kot je potrebno,da vi in vaši otročki zaživite normalni vsakdan brez težkih misli.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?