simi73
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnderEja Hej hej deklice! Jaz sem danes za stran vržt :) Prav jezna sem na vse skupaj. Pred desetimi leti mi je en astrolog rekel, da moram full pazit, da ne bom zanosila, ker sem kao full plodna... jeah right! Imam pa eno vprašanje za vas. Kako spremenit PH v nožnici? Brala sem, da spermiji skoraj vsi pocrkajo že takoj v nožnici, ker je nožnica tako kisla, spermiji pa bazični in jim to okolje prav nič ne paše. Kaj pa če imamo me, ki nam ne rata, še toliko bolj kisel PH, kot ostale? In a se vam kaj sanja, kako bi se malo razkislile? Evo, druge ideje sploh nimam, zakaj midva še nisva noseča, ker naj bi bilo ginekološko z nama vse BP, oziroma še več kot samo dobro Pa same luštne dojenčke srečujem Moram zvohat, če jih prodajajo mogoče v Hoferju UnderEja, a veš, da sva o tem tud z mojim par dni nazaj razmišljala. Ker tud pri nama naj bi bilo vse bp, pa se tud ne prime. Pa je moj dragi rekel, da kaj če plavalčki niti ven iz nožnice ne pridejo, da kar tam pomrejo zaradi neugodnega okolja.Potem pa itak ni šans, da bi prišlo do oploditve. Uganka, ni kaj. Če bi pa prodajal, pa verjetno tegale foruma sploh ne bi bilo, ker ne bi imele vzroka, da bi potarnale, kako ne rata (Mal heca ne škodi.) Ema, koliko še do histero? potem pa si res odpočij od službe pa od vsega dela. in upam, da vama uspe v prvem postopku! tud pri sebi vidim, da sem zadnje dneve čist nekaj crknjena, pa še do laparo moram ful stvari opravit, pa potem prestavljam vse v zadnja dva tedna pred, ker treba pa je naredit. nihče ne bo naredil namest mene, datumi me pa lovijo. pa bo že. Tia in biba77 čestitke za poroko . Zahvalit se moram še vsem, ki ste mi čestitale v prejšnjem "Za nas" za zaroko. Hvala Drage moje upajoče - so dnevi, ko se vprašate ali še sploh ima smisel vztrajat, pa vsak mesec upat da zagledaš tisti magični , pa na koncu bit vedno znova in znova razočaran in misliš, da te je cel svet pustil na cedilu...so pa tud dnevi, ko so okoli tebe ljudje, ki te podpirajo, ki te tolažijo, ki so s tabo, pa upajo in stiskajo pestke zate in takrat veš, da enkrat pa ni hudič, da ne bo uspelo. samo počakat je treba več. ampak veste kaj, vse bomo enkrat mamice, sodobna medicina gre naprej, zato upanja ne smemo izgubiti. je pa vedno za nas tukaj RR (če le strežnik ne crkne), pa punce, ki so v podobnem položaju, ki znajo vedno potolažit in najti vzpodbudno besedo. Hvala vsem. Uf, sem kr mal zatežila Drage moje, imejte se radi, upanja ne izgubiti, vse, ki ne čakate, želim da ne bi prišla za vsaj 9m, ostalim, ki vas čakajo še preiskave, pa da dobro opravite in tudi čimprej pridete do željenega cilja. Lep vikend vsem