Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako negujete volnena oblacila? 23.1.2006 16:18:16
|
|
|
|
tadejaa
|
Jaz perem s Perwol balsam magic, taka roza flaška. Meni noro dobro diši pa še puloverji so ful mehki. Perem jih na 30 stopinj oz. na programu za volno. Sušim pa na ravni podlagi (na posteljo dam malo večje brisače in jih tam gor sušim).
|
|
|
|
RE: Kako negujete volnena oblacila? 23.1.2006 16:29:37
|
|
|
|
fricka
|
Perem s praškom za volno- ne vem imena, v pralnem stroju na programu za pranje volne in sušim na ravni podlagi, običajno dan na stojalno brisačo in nanjo razgrnem pulover.
|
|
|
|
RE: Kako negujete volnena oblacila? 23.1.2006 19:54:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz perem normalno, le da dam na mrzlo vodo in pazim, da boben pri stroju ni nabasan. Do zdaj sem uničila le en Tiborjev pulover. Pa še tisti ne ravno čisto uničila, le bolj filcast je ratal. Ostali volneni pouloverji so pa ven prišli lepo mehki, kot puhki. Pa imam centrifugo s 1.500 obrati.
|
|
|
|
RE: Kako negujete volnena oblacila? 23.1.2006 20:15:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
Perem v pralnem stroju na 40*, program volna. Sušim pa v sušilcu - program volna, ker pa ven pride še malo vlažno, dam za nekaj ur na ravno podlago (če se pa mudi pa še enkrat v sušilca :) ). LP
|
|
|
|
RE: Kako negujete volnena oblacila? 23.1.2006 20:31:37
|
|
|
|
artista7
|
perem na programu za volno, uporabljam perwoll ali sparov gel za volno. Perem pri 30 stopinjah in sušim na stojalu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.