|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bučke
23.1.2006 13:18:58   
tejč
a so bučke z banano hladna jed?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bučke
23.1.2006 13:43:47   
sezam
Ja, banane nebi dajala ravno tople. user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2006 7:37:37   
Antigona
Ja. Jaz mu skuham bučke, ko se ohladijo pa vse skupaj z banano pretlačim z vilco. To ima zelo rad, ker je sladko.

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2006 9:24:34   
tejč
Živjo, Antigona, naša pa bučk z banano ne mara. Sem poskusla, pa ne. Mislim, da edina stvar poleg rdeče pese, da ne mara...Čudno.
LP.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2006 10:39:13   
Zala01
Jaz mu ne naredim to kot hladno jed.Bučke skuham,pa počakam,da postanejo bolj mlačne,pol pa dodam banano.Ima pa moj Tim to najrajši od vsega,kar mu pripravljam.Se kar trese,ko mu dajem v usta.lp

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2006 17:05:10   
sezam
Naša tud ni marala bučk z banano. Ji pa skuham bučke s krompirjem in dam notri malo kisle smetane. To ma pa ful rada.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2006 1:26:57   
KODA
Naš tastarejši pa ima najrajši ocvrte bučke.To je ena vrsta njegove najljubše hrane.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2006 10:11:43   
Maxica
Ja, jaz tudi naredim tako, da ko so bučke skuhane, malo počakam in nato kr banano dodam. Lahko bi rekla, da je jed prej mlačna kot hladna ali topla.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?