Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj se zaužita hrana absorbira v mleko? 19.1.2006 22:35:35
|
|
|
|
lelaval
|
Mislim, da se v mleko absorbira po 3 urah, nisem pa čisto ziher.
|
|
|
|
RE: Kdaj se zaužita hrana absorbira v mleko? 19.1.2006 22:48:42
|
|
|
|
tipka
|
Bi bilo lahko res, meni so rekli, če mora mama zaužiti kaj neprimernega, npr. tablete, jih je najbolje vzeti pred dojenjem, da se pri dojenju še ne bo poznalo na mleku in se bo čimbolj razgradilo do naslednjega dojenja.
|
|
|
|
RE: Kdaj se zaužita hrana absorbira v mleko? 20.1.2006 9:50:19
|
|
|
|
katarina j.
|
Meni je pediatrinja rekla, da se predela v mleko kar poješ šele v 12-16h urah. Tako, da praktično naslednji dan na otroku vidiš rezultate. Določene snovi, pa lahko ostanejo v mleku tudi tri dni po zaužitju- to mi je razložila na primeru alergije: če je otrok alergičen na jajca, pa mati poje jajce danes, bo malček še tri dni preko mleka dobival "jajce" in bo flekast, zato je treba za 3 dni najmanj črtati iz prehrane nekaj kar malčku ne paše, da vidiš rezultat. Sem se veliko ukvarjala s tem vprašanjem, ker je mojega stalno napenjalo.
|
|
|
|
RE: Kdaj se zaužita hrana absorbira v mleko? 20.1.2006 10:25:01
|
|
|
|
tinkamiška
|
sem nekje, pa ne vem več kje prebrala, da načeloma naj bi bilo nekje 90 min, je pa seveda odvisno od zaužite hrane...
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?