Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: detergent za perilo v gelu-od Spara 18.1.2006 21:49:11
|
|
|
|
Tejči
|
Jaz teniske vedno samo vržem v pralni stroj, brez kakršnega koli zavijanja, pa so še vedno ven prišli kot novi Za ostalo pa nimam odgovora.
|
|
|
|
RE: detergent za perilo v gelu-od Spara 18.1.2006 22:17:39
|
|
|
|
artista7
|
veš kaj me še zanima- koliko časa rabijo teniske da se posušijo?
|
|
|
|
RE: detergent za perilo v gelu-od Spara 18.1.2006 22:38:54
|
|
|
|
Nasy
|
da se posušijo? ja, kr rabjo en cajt, odvisno, kam jih daš..sam ne jih v sušilc dajat na kak ne turbo vroč radiator..kak dan oz. čez noč bojo suhe po moje jaz sem jih včasih dajala za radiator, da so ble stisnjene tko..ali pa na radiator, pa pokrila sem jih s kašno brisačo čez
< Sporočilo je popravil Nasy -- 18.1.2006 22:40:14 >
|
|
RE: detergent za perilo v gelu-od Spara 18.1.2006 22:40:23
|
|
|
|
hubi
|
Daj jih pod radiator. Mislim, da ne bi smelo trajati več kot en dan.
|
|
|
|
RE: detergent za perilo v gelu-od Spara 18.1.2006 23:03:43
|
|
|
|
artista7
|
zato me zanima, ker bom dala prat moje in od lubija, pa gre on v pondelk na fitnes in sem jih hotla dati čez vikend prat.. super če se res takole dokaj hitro posušijo!
|
|
|
|
RE: detergent za perilo v gelu-od Spara 19.1.2006 0:03:17
|
|
|
|
lelaval
|
Pa tud v pečico jih ne daj sušit - to je enkrat naredil moj brat z novimi najkicami in jih je moral pospravit v smetnjak.
|
|
|
|
RE: detergent za perilo v gelu-od Spara 19.1.2006 11:25:06
|
|
|
|
Nasy
|
a pol ste jih meli za večerjo
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......