puri
|
Kami, koliko je pa potem tvoj tehtal? Moj je bil 14 dni prezgodaj rojen in je tehtal samo 2660g in je tudi čisto suhcan. So pa rekli, da se mu je verjetno na koncu slabo godilo v trebuhu, ker je bil tako lahek. Jaz sem imela res že ene 3 tedne prej probleme (bolečine in otrdevanje non-stop, slabost, nič apetita), ampak ginekologinji se je zdelo brezveze, da me kaj pregleduje Verjetno zato, ker je to že moj tretji in s prejšnjima dvema ni bilo problemov in zato je vedno govorila, da moja nosečnost ni nič rizična. No, ampak v porodnišnici so pa rekli, da še dobro, da se je sedaj rodil, ker drugače bi bilo lahko še kaj narobe, da je vbistvu sedaj na koncu notri hiral bogi revček. No, včeraj je bila babca in se k sreči lepo redi , sem bila prav vesela, ker drugače tudi moj nima tako razvit sesalni refleks,...ga moram zelo dolgo pripravljat in budit, da sploh začne sesati, pa še to potem velikokrat kar takoj spet zaspi nazaj,...ampak jaz ga kar skos budim, dokler mi ne izprazni ene dojke. Zato se včasih to kar zavleče. Kami, sigurno bo šlo, tudi ko bo bratec prišel domov,.....boš videla, potem se kar vse porazdeli in sploh ni tako hudo,...vse se da, edino če bo prav ljubosumen. Pri nas sta Maja oba kar dobro sprejela. Ko sem pa rodila drugič, je bil pa starejši zelo zelo ljubosumen nekaj časa, ampak čez nekaj časa je tudi to minilo.
|