|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZOŽENI SOLZEVODI
18.1.2006 13:23:34   
mišek
Saj že naslov pove.  Zanima me, mamice, ki ste imele podobne težave s svojimi sončki, kdaj se je težava z očmi prenehala. Bili smo že na prebrizgavanju solzevodov pa ni nič boljše. Očke čistim z sterilnimi zloženci in sterilno fiziološko ter masiram očke tudi do 10x na dan pa nič boljše, oziroma non štop imamo vnete očke, sedaj v dobrem mesecu že dvakrat Ne bi rada svojega sončka (star je 7 mesecev in 1 teden) spet peljala na prebrizgavanje. Zanima me kdaj so pri vaših sončkih težave prenehale in ali z masažo ali z prebrizgavanjem solzevodov. Lep dan želim še naprej in LP.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZOŽENI SOLZEVODI
18.1.2006 13:41:55   
mia-2
Naš je mel že od poroda naprej gnojne učke zaradi zamašenih solzevodov.Smo šli že v bolnico ne pregled če bi blo potrebno prebrizgavat.Pa se je zdravnica odločila da še ne, ker včasih pri tako majhnih ne ne+arediš ničesar.Takrat je bil star 3 mesece.Potem mi je pa pokazala pravilno masažo in se je v 1 mesecu vse odprlo.Ker so mi prej rekli da se masira od zunajnjega kota k notranjem -pa to sploh ni prav.Masira se sami tam kjer je solzna vrečka(med nosno kostjo in učko)-poskusi najprej pri sebi potipat.V glavnem samo 5 krat na dan na to vrečko pritisneš ene 3krat.Tako da iztisneš gnoj ven.Nam je pomagalo poskusi.

(odgovor članu mišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ZOŽENI SOLZEVODI
18.1.2006 14:12:19   
Šoni
Tudi mi počnemo enako kot mia-2, tudi mi imamo zamašen solzevod, začelo pa se je kmalu po porodu. Danes smo stari skoraj 5 mesecev in je že veliko bolje. Masiram pa ravno tako večkrat na dan s fiziološko raztopino. Ko je imel gnojne zaspančke, sem mu pa naredila poparek iz Smetlike (ne kamilice!!), nam je pomagalouser posted image . Poskusi.

(odgovor članu mišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ZOŽENI SOLZEVODI
18.1.2006 15:22:58   
mišek
Mia-2 jaz tudi masiram tako kot si napisala (enako mi je pokazala pediatrinja in okulist), tudi že od rojstva. Ampak imamo kljub temu non štop solzne in vnete očke. Jaz sem dobila odgovor, ko otrok raste, raste in širi se tudi solzevod in da bo enkrat do 1. leta bolje. Čakati do 1.rojstnega dne se mi zdi dolgo. Kdaj so pri vas režave prenehale.

LP

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ZOŽENI SOLZEVODI
18.1.2006 22:02:59   
Anonimen
Moj Jan je imel zamašene solzevode.
Prvič se je pojavilo pri starosti 2 leti in ni nehalo do 5. leta. Pomagalo ni popolnoma nič. Vedno se je začelo jeseni in končalo spomladi. Nobene kapljice niso prijele, nobena krema ne. Bivacyn je bil manj uporaben kakor voda, Tobrex je popolnoma odpovedal. Ko se je Jan zjutraj zbujal, je imel tako zlepljene oči, da vek niti premakniti ni mogel. In ker od zdravil ni bilo nič, smo uporabljali samo kamilice na vati. Še najbolj je pomagalo, za tistih nekaj uro. Potem pa spet.
Pri 5-ih letih je pa čudežno izginilo (tako, kot je prišlo).

(odgovor članu mišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ZOŽENI SOLZEVODI
18.1.2006 23:04:33   
jupiter
Oprosti, ampak meni so tudi rekli da masiram od spodaj navzgor proti učku, pa tudi nič ne pomaga. Sicer nimamo večjih težav, pa vseeno, lahko malo bolj natančno opišeš kje je ta solzna vrečka?

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ZOŽENI SOLZEVODI
19.1.2006 18:58:04   
Dadi
Mi smo tudi imeli težave s solzevodi in smo jih šli 14 dni nazaj prebrizgat, ko je bil mali star 4 mesece. Od takrat naprej je uček čisto drug kot je bil. Smo pa tudi mi dobili navodilo naj masiramo. Pri kakšnem prehladu ko je nosek zamašen pa lahko zopet pride do solzenja. To je okulistka povedala.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu jupiter)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?