|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velikost in teža
16.1.2006 21:49:29   
AishaM
Kakšne so vaše izkušnje z natančnostjo predvidevanja velikosti in teže user posted image  pred rojstvom, ki jo ugotavljajo z UZ? Meni so nazadnje ocenili, da je dete večje in težje kot bi sicer glede na PDP moralo biti.  Pa me zanima, kako je s tem...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: velikost in teža
16.1.2006 21:53:15   
ona
Meni so rekli,da bo moja user posted image  težka več kot 4 kg,a je imela ob rojstvu 3330!user posted image
Za velikost pa niso nič rekli!
Tako,da ni prav sigurno na UZ!

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2006 21:54:20   
eva1
Meni so z Uz napovedali kar pravšnjo težo user posted image ! V 32 tednu naj bi bil težek 2000g, v 35 tednu 2700g, v 37 tednu 3200g rodila v 38 tednu-Luka je imel 3500g! G mi je že prej rekel, naj bi se user posted image rodil od 32 tedna dalje nekje 250g na teden!

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2006 21:56:21   
KMALU
vcasih tezko dolocijo tocno tezo, ker ne vedo koliko je plodovnice...
Moja kolegica je rojevaa 3600g tezkega fantka (vsaj tako je mislila), potem pa je komaj, komaj ven spravila (po naravni poti) sincka tezkega 4700g.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2006 21:56:26   
Anonimen
Teža mojega otročička se ujema z UZ in tedni in meritvami trebuščka. Mislim če se te meritve ne ujemajo je lahko datum poroda drugačen.Prej ali pa poznej odvisno od velikosti.

(odgovor članu AishaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2006 21:57:10   
Ro-La
meni so govorili da bo petkilski, imel pa je "samo" 3800guser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2006 22:25:06   
MajaPRO
Jaz na to predvidevanje novorojenčkove teže nič ne dam! 3 tedne pred rokom sem bila na UZ, pa je izmerila otročkov obseg trebuha in rekla, da ima ok. 2700 g (+/- 100 g) in da bo (če bo donošen) imel ob rojstvu ok. 3 kg. Srčno sem upala, da bo imel vsaj 3 kg... no, rodila sem pa fantka s 3840 g in 52,5 cm. 

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2006 22:32:21   
KODA
Meni so pri tadrugem naredili elektivni carski rez,ker je bil tamali prevelik za mojo maternico,ki je enoroga.V 35 tednu je bila ocenjena teža po UZ cca 3800g.Imel jih je pa 3680g.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.1.2006 22:32:50   
Katja6
Prvič so mi ocenili da bo dete težko 4 kg, bila je 3750, drugič ocena 4100, bil je 4350. Točna teža ni, je le ocena +- 300g.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2006 8:12:31   
lelaval
Neka odstopanja so res, saj čisto do grama točno je resnično težko določit, pa naj bo G še tak srokovnjak.  Če UZ kaže večji plod, kot po PDP je verjetnost, da boš pred tem datumom rodila večja. Če se počutiš vredu in nimaš problemov, naj te ne skrbi.

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?