Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: teniske v pralni stroj? 15.1.2006 19:18:24
|
|
|
|
Nasy
|
jaz dam samo teniske pa kake copate prat skupaj, ponavadi na 30-40 stopinj..sem pa že enkrat fajn zaje , imela sem še sušilc vklopljen, buča zmešana..edin moje teniske so preživele brez posledic
|
|
RE: teniske v pralni stroj? 15.1.2006 19:23:27
|
|
|
|
maks
|
Dam na 30 ali 40 stopinj, zraven pa kakšne stare brisače ali krpe, ki ne gredo v barvo in jih imam za čistit in se je zaenkrat obneslo brez posledic. Prašk dam kot običajno, le mehčalca ne dam ali pa ga dam sam za vzorec.
|
|
|
|
RE: teniske v pralni stroj? 15.1.2006 19:26:37
|
|
|
|
Anonimen
|
js nardim isto k maks
|
|
|
|
RE: teniske v pralni stroj? 17.1.2006 18:42:03
|
|
|
|
rainbow
|
Thanks!
|
|
RE: teniske v pralni stroj? 17.1.2006 22:15:37
|
|
|
|
Jutra
|
Ponavadi perem skupaj več parov superg oz. čevljev (ja, tudi nekatere semiš čevlje). Jih pa prej dam v prevleke za blazine oz. bombažne vrečke. Dam kar na kratek program 40 st., tekoči pralni prašek, brez mehčalca. So potem skoraj kot novi
|
|
RE: teniske v pralni stroj? 17.1.2006 22:38:40
|
|
|
|
KODA
|
Jaz jih dam v stroj s svetlim perilom na40 stopinj.Preživijo.
|
|
RE: teniske v pralni stroj? 18.1.2006 20:29:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Yes,anke jaz,fliknem jih v staro prevleko za vzglavnik,pa skupaj z starimi brisačami,na 30 stopinj z pralnim praškom,pa še mehčalcem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?