|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje v svoji sobici
15.1.2006 10:22:20   
Romcka
kuku:) moja pupika je stara 6 mesecev in se vedno spi v svoji posteljici pri nama v spalnici...in seveda potem bi rada bla pri nama v pojstli in blablablbla...tule na forumu sem prebrala, da baje otrocki zacnejo celo nocko spat sele, ko so v svoji sobici...Zanima me kdaj ste dale bejbije spat v njihovo sobiko? Zlooooo hvala za pomoc
R
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje v svoji sobici
15.1.2006 10:54:41   
DUNJA
JUTRO!Moja user posted image  je stara 4.mesece in spi ze od prvega dne v svoji sobi.user posted image Spi po 10 ur.Mislim da ni pomembno kje je posteljca,se pa zelo hitro navadijo spat pri mamici in atiju.

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2006 11:30:16   
blazka
Naš mali spi v svoji sobi odkar je bil star 1 mesec. Prvo noč je skoraj celo prespal, tako da sva z možem že hodila gledat, če je vse v redu z njim. Sedaj, ko je star 7 mesecev pa se še vedno zbudi ob 3h zjutraj in hoče joško.
V svojo posteljo ga nisva nikoli jemala, razen zjutraj, ko je že buden.
Mislim pa, da je čisto od otroka do otroka različno, eni spijo celo noč že takoj po rojstvu, eni pa nikoli, oz. ko so že večji.
Vsekakor pa priporočam, da otrok spi v svoji sobici.

LP

(odgovor članu DUNJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2006 11:31:21   
Dejča
Naša sončica je stara 6,5 meseca in spi že od vsega začetka v svoji sobici in od pbl. 3 tednov dalje prespi vso noč brez vmesnega hranjenja.

(odgovor članu DUNJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2006 11:38:12   
Primoza
Pri 16 mesecih je začel spati pri sestrici. Prav uživata, ko uganjata norčije, midva pa tudi.

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2006 11:45:34   
zoya24
Mi smo dali Žigo pri 4,5 mesecih, ravno zaradi čim pogostejšega zbujanja ponoči. Odkar je v svoji sobici prespi večino noči. Zbujal se je okoli četrte, pete ure zjutraj, s tem, da sem mu ob tej uri dalal dudo in se prvič dojila okoli pol sedmih, nato pa je še zaspal nazaj do osmih, pol devetih. Danes je spal pa od 20.00-6.00 (dojenje), nato pa še do osmih. Vedno gre spat ob cca 20.00 uri.

lp, Zoya

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2006 11:55:06   
eva1
Jaz sem Lukca prestavila v svojo sobo pri 8 mesecih, in od takrat dalje spi po celo noč(no prvo noč se je zbudil 1x, potem se kašn teden zbujal ob 6h se podojil in zaspal, no potem pa je preskočil še ta obrok in spi od 20h-8h)! Prej ko je bil v spalnici se je dojil od 2-4x na noč! Ko bomo imeli drugega user posted image , ga bom vrjetno še prej prestavila, tam pri 3 mesecih!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2006 12:03:37   
Romcka
punce zlate ste:) hvalaaaa.... Kjaci danes selimo v njeno sobiko:) pa se oglasim kako bo slo..
cmok

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
15.1.2006 15:51:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Romcka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2006 16:51:07   
hubi
Naš je v svoji sobi od 2,5 meseca dalje. Od takrat se mu je ustvaril red, spi podnevi in celo noč. Priporočam.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2006 18:17:28   
birbalari
Naš Jernej je tudi že od prvega dne v svoji sobi, vendar se še vedno zbuja po 2 do 3 krat na noč. Star je 3,5 mesecev. Tako da svoja soba ni merilo.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.1.2006 23:42:41   
Lejči
prestavili smo jo pri treh mesecih. ni bilo večjih težav, zbujala se je pa za jest vseeno 2-3 na noč, do 7 meseca.

(odgovor članu birbalari)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.1.2006 23:56:32   
Zdenka30
Hojla, moj razgrajač spi v svoji sobici od njegovega 1. meseca (star je 4,5 meseca) pa tut eno noč ni celo prespal user posted image  Mal več smo spali eno edinstveno noč, ko sm se jaz odločila, da ga bom vzela k sebi v posteljo, pa še takrat se je 1x zbudu. Tok da se še vedno matram in hodim cele noči okoli kot zombi, ampak pravijo, da se splača ... Bomo vidli ...

GABER JANEZ (30.08.2005. OB 18:10) - ŽIVLJENJE JE POSTALO ŠE LEPŠE...

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.1.2006 12:21:48   
sana_lena
Za spanje v svoji sobici, še nimamo uporabnega nasveta, saj naša sončica (7 mesecev) spi pri nama ali v v svoji posteljici, ki smo dodali ob posteljo na mojo stran, ali pa se splazi na sredino moje postelje, kjer se ponavadi vleže tako, da sem jaz čisto na robuuser posted image . Dva tedna nazaj je bila sama v posteljici skoraj do jutra, vendar jo je dvakrat pošteno pobruhala, tako da sva jo morala vzeti k sebi in zdaj imamo pač malo razširjeno posteljo- takoj je pogruntala, da je možno spati celo noč pri mami. O premikanju posteljice v njeno sobico še ne razmišljamo, ravno zaradi bruhanja, saj jo spravi do tega že čisto majhen jok. Seveda pa upamo, da nam bo kmalu upelo premestiti posteljico v njeno sobo.

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.1.2006 15:34:29   
Anonimen
Tole so priporocila iz materinske sole, meni pa je to malo cudno..
Kaj pa zadusitev oz da ga mamica poskoduje med spanjem in to...
Kako pocnete ve?

Novorojenček prvih 6 tednov leži ob mami. Kasneje se ga lahko da v košek ali posteljico.

(odgovor članu Romcka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
16.1.2006 18:58:01   
alijana
Ojla. Naša user posted image user posted image  spi v svoji sobici že od prvega dne (tako sva se pač odločila in nama je uspelo user posted image ). Ima pa vse svoje + in -.  Lp, Alijana.

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?