Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pasje zavetišče tudi v Kranju? 14.1.2006 13:04:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem brala v časopisu (v Gorenjskem glasu, kje pa drugje ), da se ena svetnica poteguje za to, da bi tudi v Kranju bilo pasje zavetišče. Menda, da so bili vsi kužki, ki so bili prepeljani iz Kranja na Blejsko Dobravo, po 30 dneh usmrčeni. Ne vem sicer, če je to tres, piše, da je evtanazija pač donosen posel, imeti na skrbi take kužke, pa pač ne. Grozno. In ker je kranjski župan ljubitekj psov (iam višavca) je menda za ta predlog zelo zagret. Upam, da bo kaj iz tega. Jaz bi prav rada sodelovala pri tem, pa gotovo še ogromno ljudi v Kranju. Saj Kranj je vendar veliko mesto, gotovo bi se našli prostovoljci in sprehajaci. Jaz že kar komaj čakam, da bi se res kaj iz tega izcimilo. Samo resno me skrbi, koliko psov bi potem domov privlekla. Ej, če bi imela hišo ....
|
|
|
|
RE: Pasje zavetišče tudi v Kranju? 14.1.2006 16:17:23
|
|
|
|
Iren@
|
Živ, to je pa zelo dobra novica, vse navedeno drži, upam, da ne bo ostalo samo pri Mohorjevi izjavi, saj glede zapuščenih živali kranjska in tudi ostale občine naredijo malo ali skoraj nič. Glede sprehajalcev in prostovljcev ti ni treba skrbeti, dovolj jih bo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2006 19:27:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pasje zavetišče tudi v Kranju? 17.1.2006 14:56:54
|
|
|
|
polona2
|
Sem čisto zgrešilo tole temo, Splišni, se da ta članek mogoče kje na netu prebrat? V katerem G.G. pa je objavljen ta članek? Da ga grem takoj kupit!!!
|
|
|
|
RE: Pasje zavetišče tudi v Kranju? 25.1.2006 13:55:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Polona, do zdaj nisem videla, da si vprašala, kje je to pisalo. V Kranjčanki. Pošlji mi privat naslov, pa ti jo pošljem, če želiš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?