Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Spati na LEVEM boku- ne morem!!! 13.1.2006 8:05:04
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Spi tako, kakor ti je najbolj udobno. Jaz nikoli nisem spala tako,kot so drugi rekli amoak po svoji presoji. Večinoma na hrbtu...do konca nosečnosti.
|
|
RE: Spati na LEVEM boku- ne morem!!! 13.1.2006 8:13:30
|
|
|
|
Barbs
|
To temo smo v tej kategoriji na tej strani že obdelali in imaš fuuuuuuuuuuuuuul napisanega. Malo poklikaj.
|
|
|
|
RE: Spati na LEVEM boku- ne morem!!! 13.1.2006 8:19:27
|
|
|
|
darjatimci
|
Veš kakšne težave sem imela šele jaz,ki celo življenje odkar pomnim spim na trebuhu,kako so noči dolge in boleče,dobro da je to za menoj,se še dobro spomnim po porodu kako sem si odhahnila.
|
|
|
|
RE: Spati na LEVEM boku- ne morem!!! 13.1.2006 8:29:32
|
|
|
|
MarijaPo
|
jaz najbolje spim, ce si hrbet podprem z mozem, sam kaj, ko se pol nesramnez ponoci hoce obracat
|
|
|
|
RE: Spati na LEVEM boku- ne morem!!! 13.1.2006 8:42:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Po mojem je bolje, da spiš na desnem boku, kot da dobiš rano na želodcu od sekirancije, ko boš celo noč preležala na levem boku, spala pa nič. Če ne gre, ne gre. Vsake toliko časa lahko malo poskusiš, da boš videla, če se je stanje že kaj spremenilo.
|
|
|
|
RE: Spati na LEVEM boku- ne morem!!! 13.1.2006 9:27:37
|
|
|
|
Dejča
|
Jaz sem spala, kakor je naneslo (beri - kakor mi je bilo v tistem trenutku najbolj udobno), pa ni bilo nič narobe. Sem bila pa prej vse življenje navajena na spanje na trebuhu in mi je bilo že to grozno.
|
|
|
|
RE: Spati na LEVEM boku- ne morem!!! 13.1.2006 10:11:19
|
|
|
|
kati*
|
jaz sem v 7. in 8. m spala na hrbtu, ker mi je to blazno pasalo, v 9. pa nisem mogla več - tud če nisem zaspala na hrbtu, sem se zjutraj pa zbudila na hrbtu ... pa drugače NIKOLI ne spim na hrbtu spi kakor ti paše - po mojem ti telo samo narekuje kaj in kako početi - samo poslušati ga moraš in ne vseh ostalih
|
|
RE: Spati na LEVEM boku- ne morem!!! 13.1.2006 10:43:32
|
|
|
|
marty5
|
Jaz se trudim spat na levem boku - tudi po raznoraznih nasvetih, ker moj še vedno vztraja na ritki.......Ponoči pa se sama od sebe večkrat prekucnem kar na hrbet - nekako na pol na hrbtu in na pol na boku. Tako mi najbolj paše. Pa sej niti ne moreš bit non stop na isti strani! Po moje je res najboljše to, kar nam narekuje telo.
|
|
RE: Spati na LEVEM boku- ne morem!!! 13.1.2006 10:51:06
|
|
|
|
lelaval
|
Spanje na levem boku priporočajo, ker naj bi otrok takrat bil v legi, ki je zanj najboljša in posteljica bi naj bila takrat najbolje prekrvavljena. Vemo pa, da je v trebuhu vsak otrok drugače obrnjen,pa tudi posteljice niso vse na točno določenem mestu. Jaz sem v vseh 3 nosečnostih ležala tako, kot je bilo zame najbolj udobno - še največkrat na hrbtu, pa zato z nobenim ni bilo nič narobe.
|
|
|
|
RE: Spati na LEVEM boku- ne morem!!! 13.1.2006 11:05:13
|
|
|
|
KODA
|
Jaz sem imela to srečo,da ravno na levem boku,najboljše spim. Pa še danes tako najlažje zaspim.
< Sporočilo je popravil KODA -- 13.1.2006 11:06:08 >
|
|
RE: Spati na LEVEM boku- ne morem!!! 13.1.2006 11:31:01
|
|
|
|
AishaM
|
Tudi jaz sem se po nasvetu trudila spati na levem boku. Pa sem se vedno zbudila na hrbtu.. Sem se nehala obremenjevati s tem, saj je telo samo izbralo najboljšo lego zanj. Zato ti svetujem, da zaupaš svojemu telesu.
|
|
|
|
RE: Spati na LEVEM boku- ne morem!!! 13.1.2006 12:39:25
|
|
|
|
ninocka
|
Jst sem celo nosecnost prespala n hrbtu al pa na desnem biku. Lev bok ni odgovarjal ne meni, ne tamalmu (me je ful brcal, ce sem lezala na levmu boku). V porodnisnici, ko so mi delal CTG in je utrip pikcu padal so me dal na levi bok, in ni blo nc boljs, sam se brcat in premetavta se je zacel, da so mi se slabs lohk zmerli. So me dal na desnega, se je pa stanje mal umirilo. Torej - spi tko kot ti pase!
|
|
RE: Spati na LEVEM boku- ne morem!!! 13.1.2006 12:45:32
|
|
|
|
arielca
|
Jaz sem celo nosečnost prespala na desnem boku in ni bilo nobenih težav. Če sem ležala na levem, me je mala prebrcala kot največji fuzbaler . Najpomembnejše je, da je tebi udobno in da se naspiš.
|
|
RE: Spati na LEVEM boku- ne morem!!! 13.1.2006 13:00:56
|
|
|
|
puncica
|
Ma spi tako kot ti paše kaj kompliciraš no. Če ne pa povej G. da ne moreš na levem spat pa ti bo ona svetovala. Jst spim tako kot mi paše pa če je to v 23 tednu na trebuhu spim na trebuhu, tud na hrbtu in boku, kot mi paše, da pa bi se silila z enim položajem mi je pa mal mim.
|
|
RE: Spati na LEVEM boku- ne morem!!! 13.1.2006 13:45:36
|
|
|
|
Katrin
|
Se pridružujem vsem ostalim: spi tako, da bo tebi udobno!!!! Lp
|
|
RE: Spati na LEVEM boku- ne morem!!! 18.1.2006 13:17:48
|
|
|
|
mare2006
|
Kako so naše mamice spale? Res misliš da so vedele????? Kot so ti že vse povedale, spi tako kot ti paše. Na hrbtu naj ne bi spale po 33 tednu, ker je otrok že toliko velik da pritiska na eno glavnih ven in se z tem zmanjšuje dotok krvi, ki ga boš najprej ti začutila pol pa šele otrok, seveda po dolgem času ležanja. Kar se tiče spanja na levem boku- gre za to da ne obremenjuješ jetra, ki so na desni strani. Ti kar lepo spi........
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?