|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj prvič na pregled
9.1.2006 10:51:23   
matahari
user posted image user posted image  danes zjutraj sem naredila test in user posted image ...moram reči, da sva z možem čisto nora od veselja..delala sva na user posted image  leto in pol..9. decembra sem imela zadnjič menstruacijo..vzela sem jutranjo vodo in clear blue in končno...upam, da je to 100%..Že večkrat sem delala test pa je bil do zdaj negativen vedno tako, da upam da je res user posted image ..zanima me (ker sem to že pozabila) kdaj se je potrebno prijaviti na prvi pregled??
Sončni pozdravček vsem iz Lj...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj prvič na pregled
9.1.2006 10:56:34   
Naja30
Najprej  Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Auser posted image Muser posted image !!!!

To je res lepa novica za današnji ponedeljek!
zdaj, ko si naredila test, pa pokliči svojega G in se naroči. zdaj si nekje v 5t, naročil te bo pa v okoli 8t.

Jupi, res sem vesela zate! user posted image

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2006 10:58:57   
puncica
Ja ti kr takoj poklič pa se naroč, itak boš naročena tam od 8-12 tedna enkrat, da ne boš presenečena. Pa seveda čestitke user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2006 10:59:40   
pika_b
Bravi user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem bila na prvi pregled naročena  okrog 12t, ker en teden popogovoru z G dobila rjavkast izcedek, sem morala takoj na pregeld 6t. Videla se je samo pikica, danes pa imamo 5 mesečnega korenjaka.

Pa prijetno nosečnost želim!!!!

lp

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2006 11:16:49   
yennika
Matahari, iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem septemberka!jeeej!

Noseča si 4 tedne in 2 dni!

Sem ti kar izračunala rok poroda:16.09.2006!Jaz pa ga imam 8.9.2006!

Veliko zdravja,užitkov in sreče v user posted image  ter na dobro sodelovanje!

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2006 11:32:18   
pupika
Iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj smo že 3 septemberke. Jaz imam PDP 12.9

Naj nas in najine pikice varujejo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2006 11:57:06   
lucika
eeeej, pupika in yenika, ma kje sem vaju zgresla? user posted image user posted image user posted image user posted image , tole so pa res lepe novice!!!! sam ni mi jasno kak da prvič slišim tole...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2006 12:00:56   
matahari
Drage moje mojemu veselju ni konca...user posted image user posted image user posted image  samo ne razumem kako sem 4 tedne če sem imela ovulacijo med 20 in 25 decembrom....saj vseeno..sem si izračunala 15.09. imam rok..juhu lepo, da nas je več septembrovk...naj nam Bog pomaga in naj nas angeli varujejo..lep pozdravček vsem...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.1.2006 12:05:05   
pupika
lucika hvala, jaz še nič nisem oznanila na RR, ker čakam prvi pregled naslednji teden in upam, da bo vse OK.

Septemberke kako se kaj počutita?

Jaz nimam nekih slabosti, le zjutraj čisto malo, pa trebuh imam napet.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.1.2006 12:30:50   
lucika
jaz vam iz vsega srca zelim, da bi se dobro izteklo!!!!! cim manj slabega, samo dobro....

pa upam, da bom med vami. se mi zdi da sem vtrofla ovulacijo za 100% ta mesec. pa me vse tisci dol zdaj, pa je komaj par dni mimo, 4 natancno:) malo me skrbi ker sem na antibiotikih. ampak pusenjak pravi, da ne vpliva. al pride do splava, al sploh ne zanosis...ce pa je pa vse ok. tak da drzim pesti...

ups, sem mal temo pokvarla?

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.1.2006 12:39:50   
pupika
lucika jaz držim pesti zate, da ti ta mesec uspe in boš prav kmalu zagledala user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.1.2006 16:14:39   
yennika
Pupa, hvala, jaz se odlično počutim!
Malo jutranje slabosti, pa ne tak hude, da bi bruhuhu! Drgač pa skos čutim, da se nekaj dogaja v maternici, malo špika. Pa zelo sem utrujenaaaaaa.
Na prvem ginekološkem pregledu sem bila prejšji teden- na uz se je vidla sam gestacijska vrečica velika 3,6 mm. V glavnem, da je na pravem mestu! Naslednji pregled imam čez tri tedne!

Lucika, nekako ti je moralo vse skup uiti, saj sem javla takoj ko je bil plusek!Prinesel mi ga je namreč dedek mraz na silvestrovo!user posted image Držim pesti zate!user posted image

Matahari- nosečnost se šteje od prvega dne zadnje menstruacije in ne od ovulacije!Vso srečo!

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.1.2006 23:28:23   
Naja30
Ful sem vesela za vse vas! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.1.2006 14:48:01   
inja2
čestitke matahari user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.1.2006 16:08:17   
Reja
Čestitam!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.1.2006 19:30:11   
Alisa
Čestitke vsem novim user posted image
Pazite na svoje user posted image , ti Matahari pa se naroči in povej da si noseča, ter kdaj si imela zadnjo men., ker te bodo prej naročili
Pa pazite nase!!!!

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.1.2006 19:42:33   
tejčica
Čestitke vsem srečnim nosečkam!user posted image user posted image user posted image

Pa mirno nosečnost!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.1.2006 19:55:37   
melitkica
Matahari še enkrat čestitam in ti želim čim lepšo nosečnost.user posted image user posted image user posted image

Čim prej pokliči G in se naroči, prvi pregled pa boš imela med 8. in 12. tednom.
Pazi nase in na svojo pikico!user posted image

Yennika in pupika, res mi je žal, ker sem vaju tudi jaz zgrešila, kajti nisem vsak dan za računalnikom, ker me daje slabost. Vama pa čestitam za nosečnost.user posted image user posted image user posted image  Želim vama polno zdravlja, veselja, manj slabosti in kaj se da, čim lepšo nosečnost!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?