|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na koliko časa pregledi v nosečnosti?
8.1.2006 20:35:56   
Anonimen
V prvi nosečnosti sem imela redno preglede na 4.tedne.
V drugi pa sem imela v zgodnji nosečnosti krvavitve. Prvo v 9 tednu, nato pa še 11 in 12. Zato sem bila skoraj vsak teden pri G. Sedaj v zadnjo pa so me naročili kar na 5 tednov. Glede na to, da sem imela težave v zg.nosečnosti, se mi to zdi zelo dolga doba. Sedaj je namreč minilo že ravno 3 tedne, in nestrpno čakam, še nadaljna dva tedna do pregleda, med tem časom pa le upam lahko da bo vse v redu.user posted image

Prosim povejte malo na koliko časa vas G naročajo!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na koliko časa pregledi v nosečnosti?
8.1.2006 20:55:34   
KMALU
Jaz mislim, da je na 5 tednov kar ok, glede na to, da si imela pred tem na vsak teden preglede... Ce ne bi bilo vse v redu, te ne bi narocili cez 5 ampak spet cez 1 teden.. Tako da ne skrbi...
SIcer pa imam jaz na 4 tedne preglede, od 37 tedna naprej jih bom imela na dva tedna, potem prosti koncu pa itak vsak teden....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2006 21:08:51   
Jančika_
Jaz jih imam na 6 tednov, proti koncu seveda pogosteje. Edino zdajle bo naslednji pregled tudi čez 6 tednov, potem pa takoj čez 2 še enkrat, ker bo prvič še prezgodaj za morfologijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2006 21:16:36   
Anonimen
Moj G. dela preglede vsem nosečnicam na 3 ali na 2 tedna. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2006 21:20:25   
Marogica
Pri meni sta potekali obe nosečnosti normalno in sem imela preglede na 4 tedne. Razen v drugi nosečnosti med poletnimi počitnicami oz. ko je imel moj G dopust, je bil pregled šele po 6 tednih. So rekli, da je vse OK z menoj, in da ne bo noč narobe, če me tako dolgo ne bo na pregled, razen, če bi imela kakršne težave, potem se moram oglasiti pač prej.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2006 21:24:16   
KMALU

Naj se nekaj dodam..
Ce bi si jaz zelela preglede pogosteje ali pa bi me kaj skrbelo, bi me moj ginekolog 100% narocil, ko bi hotela..
Zato pac naslednjic vprasaj zakaj te tako naroca in ce zelis, ga prosi da te naroci prej...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2006 21:30:29   
Jančika_
Tudi moj G bi me naročal pogosteje, če bi hotela ali če bi bilo potrebno. Meni se zdi kar vredu na 6 tednov, zame to pomeni, da je bolj ali manj vse OK. V drugi in tretji nosečnosti, ko sem imela probleme in je na koncu prišlo do ss, sem bila tam na par dni - nič kaj prijeten občutek, kar naprej pri zdravniku viseti.

Koliko se spomnim, sem v prvi nosečnosti imela preglede v drugi polovici najprej na 4 tedne, potem na 2 in na koncu vsak teden.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2006 22:12:16   
lelaval

Jaz sem od drugega meseca naprej imela na 1 teden ali 14 dni (vmes le enkrat na 3 tedne) - dobri 2 leti nazaj sem imela konzacijo, pa še povešeno mternico imam, tako, da sem res morala bit bolj pod kontrolo. Ves ta čas pa sem bila tudi na bolniški - s strogim ležanjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2006 23:21:13   
KODA
Jaz sem imela preglede na 2-3 tedne.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.1.2006 7:13:32   
puncica
prvič sem šla na pregled ker sem imela glivice, drugače sem imela pregled v 10 tednu, drugič sem imela pregled čez 4 tedne, tretjič čez 5 tednov, ker je bilo ravno 20. teden za morfologijo, zdej pa spet čez 4 tedne, v povprečju me naroča ne 4-5 tednov. Je pa res da nimam večjih težav

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.1.2006 9:59:33   
sazi
Vstopam v 35. teden, pa še nisem imela razlike med pregledi manj kot 5 tednov (včasih tudi 6). Sicer je pa pri mojem G tako, da se ne da naročiti na bolj pogosto, ker ima vse zasedeno - če se kaj nujno potrebuje, te naročijo pri katerem G, ki ima kako "luknjo" v urniku.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.1.2006 10:04:00   
eya
Jaz sem imela pregled v 21. tednu, naslednjega imam pa v 28., kar je kar 7 tednov razlike. Na začetku se mi je zdelo veliko, ampak zdaj ko se bliža in sem se ves čas ok počutla, pa vidim, da je brezveze, da sedim v čakalnici za to, da me potem samo vprašajo o počutju, stehtajo in izmerijo pritisk.
Lp!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.1.2006 10:20:56   
Anonimen
Ste me kar malo pomirile. Očitno je z mano zopet vse OK, ker verjetno bi me tudi naročila malo prej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
9.1.2006 14:43:27   
MATEJA
Mene tudi moja G naroča vedno na 4 tedne (komaj pričakam od enega do drugega pregleda, da vidim mojega user posted image , ko pa pridem na pregled v tisto čakalnico in čakam 2-3 ure, pa me volja mine... Tako da mislim, da če je vse o.k., da je doba na 4 ali 5 tednov čisto v redu.)Lepo nosečnost vsem.

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.1.2006 19:21:16   
cebelicamaja
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJA

Mene tudi moja G naroča vedno na 4 tedne (komaj pričakam od enega do drugega pregleda, da vidim mojega user posted image , ko pa pridem na pregled v tisto čakalnico in čakam 2-3 ure, pa me volja mine... Tako da mislim, da če je vse o.k., da je doba na 4 ali 5 tednov čisto v redu.)Lepo nosečnost vsem.

Tudi z mano je točno tako.

LP, maja

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.1.2006 20:16:46   
saraja
Hojla!
Jaz imam preglede vsakih 14 dni, zaradi maternice, ki je obrjena v križ. Se mi pa dobro zdi, da imam v svojem primeru bolj pogosto, ker se mi zdi, da bolj zaupam G, da je ok, pa tudi pove mi, kako se maternica dviga, oziroma se sploh ne!Ima katera tudi podobne primere?

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.1.2006 20:21:02   
Anonimen
MATEJA se strinjam s tabo. Čakanje po 3 ure tudi mene mine. Ko nisem bila nosečka, so šle mimo mene vse nosečke, ko sem bila nosečka, so šle mimo mene vse visoko noseče, jaz pa vedno skoz pademuser posted image user posted image
Saj zdaj se fino pripravim, vzamem si en kup gradiva, in če čakam, le 2 ure imam potem doma delo da vse kar sem nakupila, preberemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
9.1.2006 20:22:10   
KMALU
Vcasih je bolje imeti na 4,5 tednov, ker vsak teden ali dva pa spet ni fajn viset pri ginekologu in cakat v cakalnici...

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?