|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdeče pike po trebušču-pomoč!
8.1.2006 8:33:17   
hanita
Danes zjutraj smo pri naši pikici opazili rdeče pike po trebuščku ter hrbtu, nekaj malega ima tudi po glavi a ne tako izrazito. Vročine nima. Kaj bi to lahko bilo?

Včeraj nismo jedli nič novega razen mlečno žitno kašico od Hippa,ki se meša z vodo, je brez glutena. Ne vem,če bi blo lahko od tega, a se mi zdi čudno. 

Poleg tega je včeraj prvič v rokicah držala piškotek in ga lizala , a ni požrla nobenega koščka, ti pa so imeli gluten. Je možno, da samo od tega rata kakšna alergija, al gre za kašno drugo bolezen. Aja, stara je 6 mesecev in 6 dni!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rdeče pike po trebušču-pomoč!
8.1.2006 8:56:48   
mojcadamijan
Hanita-pojedla ne požrlauser posted image

(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2006 9:06:41   
hanita
No,mogoče sem se res malo nerodno izrazila!

(odgovor članu mojcadamijan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2006 9:16:24   
lelaval

Mogoče pa je bila preveč oblečena in so to od vročine.

(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2006 9:24:50   
hanita
Leleval, kaj da ji je blo pretoplo ponoči in bi ji zato ratale pikice, brez da ma vročino?
Ja, možno, kaj vem, nikoli nimam občutka kolko jo pokrit, je pokrita enako kot mi, le da ima en rokav več.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2006 13:03:55   
Anonimen
Ali je katera teh pikic kot vodeni mehurček? A ste bili v stiku s tom, ki ima norice?

(odgovor članu hanita)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2006 13:43:34   
katarina j.
Jaz bi te vprašala isto kot splišni. Mi imamo ravnokar norice. Sicer se bo pa pokazalo v parih urah-če so poteb bodo kmalu vodni mehurčki pa še kakšna vročina. Če ne, pa je verjetno kakšna alergija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2006 13:55:34   
hanita
Ma ne, ni videt mehurčkov in vročine še vedno nima. Se mi zdi, da ima pikic vedno več i n po glavi so kot kakšne lise.

(odgovor članu katarina j.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.1.2006 8:59:06   
mujcek
Če izgleda podobno kot mozoljčki (rdeče pikice in v nekaterih na sredini rumena pikica) bi bilo možno, da ima to od potenja; lahko pa da ima to od kopanja. Mi smo naša dva kopali vsak večer in v vodo dajali šampon za kopanje.
potem pa je pediatrinja rekla, da imata pikice od tega, da ju preveč kopamo oz. od šampona in da moramo kopati bolj redko. Sedaj ju kopamo tudi vsak večer vendar le 1x tedensko z šamponom.

(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.1.2006 10:53:00   
Seven*
Bejz pokazat zdravniku. Obstaja moznost kaksne alergije, sploh ce so po celem telesu.. 

(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?