|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alb +++
6.1.2006 21:54:21   
katy_
ejla punce
sem zelo zaskrbljena.....
in sicer sem v  38 tednu, danes sem imela pregled in mi je medicinska sestra opazila alb +++, torej imam beljakovine v vodi, sicer pritisk je vredu 125/60 tako, da mi je dal samo dieto (nič slanega in dosti vode).
Zanima me, če kaj to škoduje otroku ter kakšne so posledice? Povejte mi čimveč o tem, prosim vas ker sem zelo zaskbljena!!!

hvala

Najlepši cvet je otrok, ki ga zalivaš in neguješ, ter mu dajaš največjo ljubezen
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alb +++
6.1.2006 22:18:12   
b.nika
Tudi jaz sem imela v 38. tednu slabo vodo- alb +++, pritisk je bil ok. Ponavadi je proti koncu voda slabša-ni panike. Veliko pij in manj slanega jej.
Posledica bi lahko bila eklampsija, ampak bi morala imeti še druge simptome ( glavobol, povišan tlak...).
Brez skrbi, pa lep preostanek nosečnosti. user posted image

(odgovor članu katy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2006 22:25:44   
katy_
kaj je to eklampsija? to je kaj vpliva na bebota?
sory, ampak sem fulll zmedena nočem, da mu je kaj hudo ali da ima kakšne posledice...

Najlepši cvet je otrok, ki ga zalivaš in neguješ, ter mu dajaš največjo ljubezen

(odgovor članu b.nika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2006 22:43:44   
b.nika
Eklampsija- pride do krčev in motene zavesti pri nosečnici. ( krči trajajo okoli 15 sek., dihanje zastane, zenice se razširijo...) To zgleda pribljižno tako kot epileptični napad, če si že kdaj videla. Eklampsija se razvije pri proteinuriji-beljakovine v urinu, zvišan krvni pritisk, hudi glavoboli, otekanje..
Ne se sekirat, ker če bi bilo kaj narobe, bi te sigurno G poslal v bolnišnico.
Beljakovine v urinu proti koncu nosečnosti niso nevarne. user posted image

(odgovor članu katy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2006 1:33:53   
katy_
no si me že malo pomirila. V ponedeljek imam ponoven pregled in CTG tako, da upam da do takrat bo vse izginilo. Če pa se mi to pojavi zna biti kaj z otrokom narobe?

(odgovor članu b.nika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2006 9:55:16   
Eviii
sama bi na tvojem mestu popolnoma zaupala dohtrjem in osebju. če sumijo, da bi bilo lahko karkoli narobe, bodo znali najbolje ukrepati. tebi pa priporočam, da se sprostiš in da počakaš še na teh par dni in se v miru pripraviš na porod.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu katy_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?