Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Javna dela - rabim odgovor 5.1.2006 11:58:24
|
|
|
|
lucika
|
po moje se lahko izognes. ker mislim, da imajo navadno več kandidatov za isto mesto in so isto razgovori. pa se ne delas prevec pametno, pa te itak ne vzamejo... drugac pa imas na strani od zavoda razpredelnico s plačami. plača je osnovna za stopnjo, in sicer različno za gospodarstvo ali negospodaRstvo. jaz sem delala za 6.stopnjo in sem imela osnove 77.000. je pa bil 30 urni delovnik. dobis se malico in potne stroske, ce se vozis. ja, pa ce je firma vredu, kamor gres, lahko dobis se nagrado. jaz sem delala v enem drustvu, brez nagrade, z katastrofalnim odnosom sefice, ki jo je mučila starostna demenca. želela je nekoga visoko izobrazenega, pustila delat pa sploh ne. v glavnem jaz sem potegnila ta kratko, ker toliko ko sem se v teh javnih delih presekirala, se v zivljenju nisem. lahko pa da dobis kaksno vredu podjetje, pa imas potem moznost, da se izkazes in te kasneje zaposlijo. pa ce so se posteni in ti dajo nagrado, potem tudi placa ni tako mala. jaz sem skupaj z malico dobivala slabih 90, pa to ni skoraj nic, a mi bodo vseeno zdaj zelo manjkali. idi na razgovor, pa bos videla. ce ti bo vsec, zagrabi, ce ti ne bo, pa povej kaj vse ne mores in ne znas. ja, pa se to...ce najdes sluzbo, lahko gres delat drugam naslednji dan. dobro odločitev ti zelim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?