|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolniska
4.1.2006 20:53:02   
Maja22
Zivjo, punce!

da vam opisem svojo situacijo: najprej sem imela 2 ss, nato sem rodila in potem se en ss, ginekolog mi je potem nekako dal vedeti, da bom ob naslednji nosecnosti (vsaj na zacetku) doma, na bolniski in po pravici povedano, bi mi to tudi odgovarjalo, ker je v sluzbi prevec stresno, pa se jaz bi prevec skrbela, da ne bo spet kaj narobe. ker pa sem potem imela histeroskopijo, nisem sigurna, ce bom sla (ko spet zanosim) tudi na bolnisko, glede na to, da so pri operaciji odstranili pregrado, ki naj bi povzrocala ss (ceprav to ni sigurno).
ali je katera izmed vas (bila) v podobni situaciji - vas je ginekolog ob nosecnosti po histeroskopiji vseeno dal na bolnisko, ali pa je pac menil, da to ni vec potrebno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolniska
4.1.2006 23:37:55   
mamči
Moja kolegica je bila v podobni situaciji in je bila skoraj celo nos. v bolniški. Če ti svetuje gin. bolniško, pol raje ostani doma, ker si imela že prevečkat ss in menim, da bi bila tvoja nos. manj ogrožena daleč, daleč vstran od stresa!

(odgovor članu Maja22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2006 23:43:04   
Mari71
Zivjo,

jaz sem v podobni situaciji.
Najprej SS, potem 2X odstranitev septuma, se 1X SS in sedaj srečka user posted image (sem v 23t) sem na bolniski ze od 10t.  Moja G meni, da je dovolj razlogov, da sem ostala doma. Aja, pa se cerklazo so mi naredili v 12t. Ce imas moznost, raje ostani doma. Ziher je ziher. Srečno!

(odgovor članu Maja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2006 8:20:38   
Barbs
Če želiš ostati doma in če imaš možnost, mislim, da ne bo problema.

Je pa res, da "bolniška" ni noben faktor pri "dobri" ugnezditvi pikice, Tako pravi dr. P in jaz mu verjamem.

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2006 8:33:17   
sazi
Ja, Pušenjak je res enkrta razlagal, da naše normalno življenje ne more vplivati na ss, tako da je vse odvisno od G - eni mnoge pošljejo na bolniško, moj npr. pa mi pravi, da lahko počnem karkoli hočem, čeprav imam kar nekaj težav - skratka moj G ne daje bolniških - mora biti res kaj že hudo narobe.
Torej, če ti je G enkrta že govoril o možni bolniški, potem je velika verjetnost, da jo boš dobila - izkoristi jo za dobro tebe in tvoje pikice.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2006 23:52:09   
Anonimen
pojdi an bolnisko in uzivaj...

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?