|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj sir in topljeni sirček?!
4.1.2006 20:34:36   
POCA
Kdaj ste začele dajati user posted image  sir- kateri?
Kaj pa topljeni sirčki (se vam zdijo dovolj naravni glede na sestavine?) kdaj ste jih ponudile otrocku? Mojuser posted image ima 9M, je pa tati alergik in smo zelo previdni pri uvajanju nove hrane. Hvala za odgovoreuser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj sir in topljeni sirček?!
4.1.2006 22:24:47   
Suzi*
Sir (parmezan, navadni sir) sem začela dajat pri 8m. GH uvajamo od 6m. Najprej sem dajala parmezan, potresen po rižoti, testeninah, zdaj pa je tudi male koščke sira in kruha (za večerjo). Topljenega pa še nisem dala, mali pa je star 10m. Ampak preden gre v vrtec čez mesec in pol bom tudi to dala, ker predvidevam, da ga 100% dobijo za jest.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu POCA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2006 22:52:43   
Barči78
Jaz sem ji košček ementalca naribala med krompir že okoli 6. meseca

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2006 7:58:50   
darjatimci
Če ste previdni pri uvajanju ti sirov ne priporočam, no vsaj ne vseh po vrsti, poskusi z manj mastnimi pa boš videla, naš fantiček je alergik in na dieti in ne sme prav nobenega tudi manj mastnega ne. In tudi pri nas je ati tak alergik.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2006 8:09:18   
Marogica
Mi smo začeli pri ca 7 mesecih, ko sem mu tu pa tam v zelenjavno kašico natresla sveže naribanega parmezana, od 8 meseca pa po testeninah ali rižu. Ostalih sirov še nisva preizkusila.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Tai/Taj
Meri 07

Kako napisati ime: TAI ali TAJ?

Tai (42%)

Taj (58%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!