Mijavček
|
halo, kako ste kaj? Imam eno vprašanje za klomifenke in tiste, ki ste že naprej od tega. Zadeva je namreč taka: včeraj, 12.dan ciklusa sem bila na prvem UZ po klomifenu, pridelala sem dva folikla na levem jajčniku 19 in 15 mm, na desnem nič. Danes sem šla še enkrat n aUZ in je bil en folikel 22mm en pa 14mm OK, za unga enga vem, da je recimo že zrel, kaj se je pa z drugim zgodilo? Se je pomanjšal? No, kakorkoli, enega še imam in dobila sem tudi stop injekcijo in navodilo, da naj imava spol.odnose čez 34-36 ur. OK, to bomo zmogli (še dobro, da pride na jutri zvečer, ne pa npr. ob treh zjutraj) Ampak mene pa že danes, 3 ure po injekciji, že nekaj zbada tam po levem jajčniku. Kaj pa če je O prehitela injekcijo in bi morala recimo že danes sexat A mislite, da bi bilo kaj narobe, če se midva mal pomuckava danes, pa še mal jutri, po navodilih? Al je bolš da počakava do jutri in se drživa zapovedane ure? mah, tole je mal zmeden, upam, da veste kaj sem mislila. mal me mede, ker ne vem, a je možno da me špika v jajčniku, čeprav bo O šele jutri zvečer. razen tega, da zdaj sexamo na ukaz, kar mi ni najbol všeč, sem še kar dobre volje, ker se končno zadeva premika dalje in me dohtarji in sestre mal bol resno jemljejo. Upejmo, da bo kej ratal iz tega. Za 2006 pa vsem želim uspešno in prijetno delanje !
|