|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vonj "tam spodaj"!!
3.1.2006 15:53:20   
Anonimen
Sem malo v user posted image zadregi,a bom vseeno vprašala,če ima katera podoben problem:Dogaja se mi,da imam nenehno neprijeten vonj iz nožnice-Da ne bo pomote umivam se KAR NAPREJ!!Ampak nič ne pomaga!!!Ali poznate kakšen način KAKO STVAR ODPRAVITIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vonj "tam spodaj"!!
3.1.2006 16:01:58   
KMALU
Morda je problem ravno to, da se prevec in z napacnimi sredstvi umivas...
Uporabljaj le mila za intimno nego in kdaj pa kdaj le vodo...
Ce pa vonj ne mine pa pojdi h ginekologu, saj gre lahko za vnetje, ki ga je treba cim prej pozdravit. Otroku zdravila za vnetje ne morejo skodovati, je pa pomembno da pred porodom nimas nobenega vnetja, saj se lahko mali med porodom okuzi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2006 16:06:58   
Barbs
Kmalu ti je že vse povedala, definitivno boš dobila kakšne vaginalete, en teden vsak večer pred spanjem v nožnico, uporabljaj ščitnike perila in si jih pogosto menjaj, z milom se umivaj samo do 2x na teden, drugače z vodo. G ti bo rekel tudi, da si nožnice NE SMEŠ izpirati. Eh, pa ne se sekirat.... pač malo drugače "dišiš" te dniuser posted image  

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2006 16:36:04   
Marogica
Kot sta že predhodnici napisali, lahko to pride tudi zaradi prepogostega umivanja in premočnim milom in se ti ravnovesje flore v nožnici podre. Če nimaš nobenih vaginalet na zalogi doma, lahko probaš tudi z navadnim jogurtom, v katerega si pomočila tampon. To menjaš nekajkrat na dan, pa se flora v nožnici zopet normalizira.
Če pa je kakšno drugo vnetje, pa moraš do ginekologa, ker ti jogurt ne bo pomagal. Je pa preverjena zadeva.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2006 17:54:51   
Anonimen
Ja hvala za odgovore,čeprav vse to že počnem.Čudno mi je le to,ker nimam vnetjauser posted image Oglavnem HVALA,drug teden imam pa tako pregled in bomo videli kaj bodo dejali!!!!

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
3.1.2006 18:10:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2006 18:35:14   
Anonimen
Velikokrat ženske sploh ne vedo za razna vnetja, ker so v blagi obliki.Svetujem ti, da ne uporabljaš mehčalca za perilo in da je vedno prekuhano...odsvetujem ti uporabo tamponov, ker se bakterije še hitreje razmnožujejo...
Nati...seveda pa obišči zdravnika...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2006 20:18:11   
Anonimen
Moram napisat,mi ne da miru:Radha:partner  nima nič zraven,ker ni časa(10mesečni otroček ne dopušča)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2006 20:21:09   
Anonimen
Če pa ni nič od tega, kar so moje predhodnice napisale pa bi jz "pristavila" eno malo bolj trapasto, ki pa je lahko razlog za tvoje težave:

Mogoče pa imaš le voh bolj razvit? Na to sem pomislila, ker imam sama nadpovprečno dober voh (kot pesuser posted image user posted image ). Sem imela tudi sama težave, ker sem si (kljub rednemu in pravilnemu umivanju) smrdela da je kaj. Kmalu pa sem ugotovila, da le tako dobro voham...(na 1 m lahko zavoham, kaj je sogovornik pred pol ure jedel, ali pa v katerem stanovanju v bloku kuhajo npr. polnjene paprike..user posted image user posted image ). 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2006 20:39:10   
KMALU
prej sem pozabila tole dodat..
Partner je lahko cist, se umiva itd. pa kljub temu povzroci "tezave" nosecnici- zato ce imata spolne odnose, jih imejta s kondomom....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2006 21:50:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KMALU

prej sem pozabila tole dodat..
Partner je lahko cist, se umiva itd. pa kljub temu povzroci "tezave" nosecnici- zato ce imata spolne odnose, jih imejta s kondomom....

Partner nima nič zraven,ker nam čas ne dopušča!!!!!Mogoče je res vonj sedaj bolj izostren kot drugačeuser posted image

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2006 22:01:22   
dix
To je vnetje, čeprav se tebi ne zdi ker ne srbi in ne peče, imam prav ane?

Tudi jaz sem imela to nadlogo ki sem se je hotela sama rešit pa ni šlo, na pregledu je pa ginekolog še preden sem mu kaj omenila ugotovil in mi predpisal neke tablete, ki so tako odurne da bolj ne morejo biti. Jedla sva jih oba, moj pa je vsako jutro ko jih je pil skoraj bruhal, je pa zeloooo pomagalo, v par dneh se je stanje normaliziralo.

Tako da, kar čim hitreje k ginekologu, ker vem kako je ta vonj moteč, že če se počepneš ti začne smrdeti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.1.2006 8:10:40   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Partner nima nič zraven,ker nam čas ne dopušča!!!!!Mogoče je res vonj sedaj bolj izostren kot drugačeuser posted image

user posted image  ma ne no..... za seks nimata časa?user posted image

In, my dear, da čas ne dopušča, je pa salamensko slab izgovor.user posted image

Vem, da je off topic ,ampak....mi ni dalo miruuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.1.2006 10:23:50   
*Neja*
iz lastnih izkušenj vem, da zna biti to zelo nadležno. Jaz se nasploh veliko potim in posledično se neprijeten vonj razvije tudi "tam spodaj". Meni zaenkrat pomaga le to, da se redno umivam, tudi z milom za intimne predele, redno nosim dnevni vložek, ki ga pogosto menjavam, pomagajo pa tudi osvežilni robčki za intimno nego. Tako to težavo rešujem jaz. Če gre seveda zgolj za razvijanje neprijetnega vonja. Kot so povedale predhodnice, gre lahko tudi za kakšno vnetje, ki ga mora izključit G.

Upam, da boš nadlogo rešila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.1.2006 10:23:58   
KMALU

sam to mas pa prav, barbs.... user posted image

< Sporočilo je popravil KMALU -- 4.1.2006 10:24:45 >

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.1.2006 10:38:17   
Anonimen
Tudi jaz sem mnenja da je to nekakšen prehlad. Sama sem skos smrkala in imela tisto sluz v požiralniku pa mi je moja G obrazložila da to se seveda prenaša na urin ko to požiramo gre tam ven in pride do vnetja - nič ne peče in ne boli vonj pa je izrazit.
Kako pomagati??? Popij čimveč čaja da se izloči tam čez čimveč tekočine najboljša sta rman in plahtica pa boš videla da bo kmalu bolje. Higijeno obdrži tako kot je, umivat se treba nič manj kot 1X na dan vsaj niti mazat z nobeno stvarjo pa predlagam ti da sedajle dokler ne bo bolje nosiš higijenske vložke in jih menjaj večkrat na dan da vonj ne bo tako izrazit!!!

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
4.1.2006 13:33:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image  ma ne no..... za seks nimata časa?user posted image

In, my dear, da čas ne dopušča, je pa salamensko slab izgovor.user posted image

Vem, da je off topic ,ampak....mi ni dalo miruuser posted image

Ja,če imate pridne otroke to res ne morte verjet,naš je pač eden izmed tistih,ki ni!!!!Sploh ne vem kako nam je ratalo še enga nardituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
4.1.2006 14:08:04   
Anonimen
Poizkusi z vsakodnevno uporabo multy gyn gela, dobiš ga v  DM marketu. Jaz sem ga uporaljala v 1. in tudi sedaj v 2.user posted image . Nikoli težavuser posted image
Lahko pa kupiš v lekarni tudi mlečnokislinske vaginalete, ter si s tem že nekako preprečuješ spremembo ph vagine, ki je v user posted image kar pogosta.

LP in čim manj težav!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
5.1.2006 22:25:42   
Anonimen
uspelo mi je!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?