|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako podreti kupček?
3.1.2006 13:37:53   
tinkamiška
Najina punčka noče podret kupčka, poskusila sem že vse položaje, včasih nama rata into njavačkrat, če jo dam v sedeč plžaj in jo gladim po hrbtu, ali pa si jo položim na roko, tako, da ima glavico v pregubu komolca. Ampak kljub temu vedno bruha in potem joče in se čistro predrami.user posted image user posted image

Namesto, da bi po dojenju spala, bedi in jokauser posted image user posted image user posted image

Kaj lahko naredim?

lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako podreti kupček?
3.1.2006 13:45:01   
dadica
NAš je star 2 tedna user posted image user posted image in najlepše podre kupček če si ga dvignem na ramo tako da gleda preko nje in ga božam po hrbtu!Tako mi je pokazala babica!

lp dadica

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2006 13:49:54   
tinkamiška
dadica, pa se pri tem ne zbudi?

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2006 13:51:28   
dadica
ne,ponavadi takoj ko ga dvignem zaspi in potem kar v spanju podre kupčka!Najboljše je da vprašaš patronažno naj ti pokaže kako in kaj!

Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2006 13:53:02   
tinkamiška
o.k. bom, poskusila sama, patronažna pa pride v četrtek pa jo bom izprašala.

havlauser posted image

lp,
tinka

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2006 14:14:17   
amy26
Pri nas tudi naš sonček podre kupček če ga položim na ramo,
če zaspi pri dojenju ali pa malo manjka ga dam na ramo da še utrdi spanec,
tudi potem ga lažje položim v zibko ne da bi se zbudil.

Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2006 17:24:11   
petarda
Midva se podojiva, počakava kakšne pol minutke in potem se dvigneva čez ramo, tako da ima obe rokici čez ramo in mu trebušček leži na rami. Tako največkrat podreva kupček že v minuti ali dveh. Sem nasvet prebrala enkrat na RR.

Lahko se tudi vsedeš in si ga položiš s trebuhom na kolena in ga božaš po hrbtu.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2006 17:38:27   
nana 27
Tinkamiška, kot da bi brala naše dnevno dogajanje. To je zame cel projekt. tudi jaz sem spraševala za nasvete na forumu. Pri nas rame sploh ne mara. Že ko vidi, da ga hočeš prisloniti na ramo se upira z vsem ištirimi in z rokami praska po obrazu in vratu. Polžaj preko rame je pa začetek za hud vik in krik. Njabolje je v sedečem položaju, a tudi tu mu ne gre podiranje kupčkov. Jaz ga po novem obrnem naprej. Z eno roko podpiram glavico, z drugo ga držim med nogami in z njim hodim po stanovanju dokler ga ne podere. Poskusi.

Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2006 17:53:08   
Jančika_
Pri nas je najbolj palilo, da sem se vsedla na kavč in malo pokrčila kolena, malega pa sem položila na moja stegna z obrazom proti sebi. Sicer je trajalo kako minuto dlje, ampak ponavadi je podrl kupček, pa še pokakal se je vmes. Če res ni šlo, pa sedeči položaj. Ramo so mi v posvetovalnici odsvetovali, češ da še nima dovolj trdne hrbteničke in vratu.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2006 18:27:07   
Anonimen
Pri nas je  najbolj palilo, da sem se vsedla v polležeč - sedeč položaj na kavču (nasloni se nazaj) in sem si ga dala na s trebuhom na trebuh. KOt če bi pasel kravice na meni. In ker se je matral s kravicemi in se napenjal, je takrat rignil, prdnil in se pokakal. Pa nismo imeli do zdaj nobenih krčev.

Pa tudi pediatrinja mi je rekla, da če lepo pije in se ne zaletava, da nima potrebe po rigecu. Je bil slučajno bil pri njej lačen, pa sem ga morala dojiti pred njo in je videla kako lepo pije.

Tako, da se mi niti ne trudimo s podiranjem kupčka. Če ga takoj ne podre, ga takrat, ko začne stokati dvignem ali obrnem na trebuh in takrat rigne in se sprdi.

Ponoči pa sploh ne podiramo kupčka.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?