|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.1.2006 12:35:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: telovadnica za dojenčke
3.1.2006 14:18:52   
Udb
Torej!
Jaz sem Marcelu za božička kupila telovadnico, ki je bla v akciji v Baby centru. Ima vrtiljak na baterije, ki se vrti, sveti lučka pa še muzko ma zraven. Potem je pa še ene par igrač navešenih ob stranh, lepe žive barve je - v glavnem všeč!!!

Zaenkrat je aktualen samo vrtiljak - tudi po 30 min zrdži pod njim in se pogovarja! Po moje bo kasneje še bolje, ko bo še igračke grabil.

Cena - 11000! Veliko, ampak zgleda da bo kar prav prišla!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2006 15:27:57   
violinski
Jaz mam doma Lamazovo telovadnico, ki je dobila moja starejša za darilo, a je pri 3 mesecih sploh ni upoštevala (10 minut je bilo že preveč), ta mlajši jo pa obožuje (zdaj je 5 mesecev star in bi lahko v njej bil dokler se mu da ležati na tleh), predvsem ko dvigne noge in se tako nasloni na loke, ki so napeti čez, da jih položi na tla in potem se čudi, kam so zbežale igračke user posted image .

Zato bolj priporočam pisano igralno dekico (jaz imam poleg telovadnice še takega nilskega konja, ki je bil enkrat kroj zanj v eni burdi za otroke) in igralni most - ločeno, ker tako vsaj dekica pride v poštev kadarkoli, tudi kasneje, igralni most pa tudi pri sedenju, ne samo pri ležanju, pa če je dovolj trden lahko pomaga pri prvem vstajanju.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2006 16:14:12   
arielca
Jaz sem za darilo dobila igralni trapez z lokom. Podarila mi ga je sestra, kupila pa ga je v Pikapolonici. Moja user posted image  je stara 4 tedne in nekaj dni nazaj smo ga začeli uporabljati. Zaenkrat spodaj leži in opazuje, predvsem sledi zvokom in šumom. Ima pa trapez več možnosti (igračke, ki piskajo in šumijo, razna ogledalca skrite dele telesa,...). Namenjen je dojenčkom od 0-3 mesecev, meni je všeč tudi zato, ker se ga lahko opere in je praktičen za sestavit in razstavit.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2006 16:55:26   
nana 27
Mi smo jo dobili od dedka mraza user posted image  in ima lušten tunel, iz katerega visijo igračke. Miha ponavadi kakšnih deset ali petnajst minut tolče po njih in spušča glasove, kot da bi se hotel z njimi pogovarjat. Mislim, da bo vsak dan bolj aktualna. Še najbolj pa takrat, ko bo pogruntal, da lahko z rokicami počne še kaj drugega, kot da se jih daje v usta.

Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2006 16:57:29   
nana 27
če gledaš na ceno. Se mi zdi, da sem zelo ugodne glede na ceno in luštne trapeze videla v Neckermannovem katalogu. 

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2006 19:36:48   
bobek05
Misliš, babygym, kajne?

Do kdaj pride v poštev ne vem, ampak Aneju smo jo kupili pribl. 2 ali 2,5 meseca nazaj... zdaj je star 6,5 m in se je že počasi naveličal..
Fajn je imeti babygym, ko ugotoviš, da začne stegovati rokice, pa da že cilja kateri predmet želi itd. Ko je še rad ležal je bil ful navdušen nad tem, zdaj pa ko je ugotovil, da lahko vidi svet tudi iz druge perspektive, pa ni več tako aktualno.. Za par minut se še zamoti, potem pa že hoče, da ga prestavim.. user posted image user posted image Pa zdaj ga že malo ovira pri obračanju (ker se ful obrača s hrbta na trebuh in obratno) in se pogosto z nogicami zaplete med te loke potem pa sirena... user posted image Zdaj mu je npr. bolj všeč še se opira na loke, pa da SEDE dol vlači igrače, čeprav še ne sedi sam pa ga nekdo mora podpirat...

Babygym smo kupili v Mothercare za 10.500 sit in sem načeloma z njim ZELO zadovoljna. Kupila sem jo v Mothercare, ker jih je bilo takrat zelo malo za dobit, ko sem jo nabavljala (še meni so jo naročili iz LJ), pa bila mi je všeč.. Ima 4 igračke, ki visijo dol (ptička poje, kravica je ropotuljica, zajček "šumi" in metuljčki so fajni za dlesni..). Poleg tega je še na babygymu račka, ki piska, ko pritisneš nanjo, pa ogledalo, pa nekaj se da odrivat/zakrivat in glava 1 krave tudi "šumi/šelesti" (ne vem kako drugače razložit)... Te igračke je imel in jih ima še zdaj tako rad, da jih dol jemljem in sabo nosim, ko kam gremo, da se z njimi igra..

Koliko časa je Anej na bybgymu ne vem... Pribl. 30-40 min na dan (včasih je še več, ko je še samo ležal)... Če ima slab dan pa npr. vsega skupaj 10 min...

Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2006 19:39:04   
bobek05
Aja, sem pozabila omenit... Jaz sem šele zdaj ugotovila, da sem v bistvu vesela, da ima Anejev babygym RAVNO podlago (so imeli na voljo še enega, ki je izgledal kot napihnjena rožica) ker nama je zdaj v veliko korist, ko že rad sedi, pa se kotali itd... Na neravni podlagi je to veliko težje...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.