|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VELIKOST DUDICE...
3.1.2006 11:28:28   
Anonimen
enkrat sem videla, d aste govorile, da je boljše da ima dojenček majnšo dudico?naprimer moj je zdaj star 7mescev , ene uporabčjajo v tem času še dudice do 6 mescev itd..a je to res?Namreč danes grem v nabavouser posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VELIKOST DUDICE...
3.1.2006 11:33:37   
Barči78
Mi smo ji okoli 6. meseca kupili večjo dudo, pa se mi zdi, da jo ima veliko raje, kot manjšo. Uporabljamo pa NUKovo dudo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2006 11:35:46   
darja.grm
user posted image mah jest sploh nimam dude.Na začetku sta jih imela, potem sta jo pa začela zavračat.Enkrat vmes sva jima jo dala pa sta bruhnila. Se mi včasih zdi da sta edina otroka ki nimata dude, al pa tud ne.user posted image Pa bi blo včasih prov fajn če bi jo mela.

carpe diem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
3.1.2006 12:15:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu darja.grm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2006 13:17:34   
urška
men so v lekarni svetovali da je boljše, če je duda čim manjša - če takšno potem otroček sploh hoče - torje da je najbolje če vedno kupuješ najmanjšo, torej 0+; sploh kavčukove si itak ful hitro raztegnejo in so kmalu dovolj velike;

sem pa o tem spraševala pediatrinjo, pa mi je odgovorila samo to, da najboljša duda je tista, ki je ni....pol si pa pomagaj s to informacijo....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2006 13:37:40   
viv_
Moja ima pri dveh letih še vedno eno dudo 0+... Čist je zasvojena - sploh ji ni važna velikost dude, samo da je (ups, tole se mal čudno bere) user posted image

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2006 13:41:18   
tinkamiška
Kako pa ste jih sploh navadile na dudo? Moja punčka je stara 1 teden in pol, pa se samokremži, ko ji jo ponudim in jo z jezičkom potiska ven.

lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2006 15:47:21   
amy26
tinkamiška, poskusi ji dudico večkrat not pa ven dajat kot da jo hecaš

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2006 15:53:17   
Anonimen
Mi imamo Nukovo, pa je Božiček prinesel Gašperju tisto o kateri je govorila Nalin (ful fajn duda!!), ampak jo naš mali ne zna čist obdržat v ustih. Jo včasih tko katapultira, da leti čez celo kuhinjo.
Po moje mu ponudiš večjo, pol pa vidiš. Pa menjaš...no, za zaspat bo pa sigurno želel tisto tastaro user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2006 15:59:45   
Urška//
Ojla

naša Lara ima še vedno dudico 0+, pa je kr zadovoljna z njo, ne bomo nič menjavaliuser posted image

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2006 17:04:34   
tinkamiška
Amy, sem že večkrat poskusila, pa vedno ista pesem, bomo poskusili z drugo dudo, mogoče ji ta pač ni všeč.

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2006 19:18:53   
Blink1
Naša je imela tako močan sesalni refleks, da je hitro zagrabila dudo. je pa skoraj do enega leta imela Nukovo enko.

---------------------------------------

---------------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 12
3.1.2006 19:24:02   
bobek05
Anej ni imel nobenih problemov z navajanjem na dudo - so mu jo že 1. dan v porodnišnici dali user posted image (me ni nihče nič vprašal, ker sva bila vsak na svoji intenzivni)..

Mali ima 6,5 m in imamo še vedno ist-e 3 dude od rojstva... Zanimivo, da ga ne moti, ker te 3 ves čas rotirajo, npr. sploh ni, da bi mu bila ena ljubša od druge.. Imamo pa Nukove dude (pa Aventove flaške user posted image ) pa se nič ne pritožuje user posted image user posted image user posted image

To sem jaz tudi slišala, da je bolje, da je duda čim manjša - mislim, da je nekaj v zvezi z zobki user posted image

Sicer pa, meni je pač vseeno, če so pediatri mnenja, da duda ni OK - sorry, saj še marsikaj drugega tudi ne (kaj potem pa je boljše, če prstek sesa?? user posted image )...  Osebno sem ful srečna, ker ima Anej dudo (oz dude)- zaradi tega in ninice (navadne tetra pleničke, ki ima tudi vedno drugo, ker jih perem user posted image ) nismo imeli nikoli nekih problemov s spanjem... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
4.1.2006 14:49:29   
anckabancka
Tinkamiška, naš dudlarček je dudo sprejel šele okrog četrtega meseca in od takrat sta neločljiva...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.