Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prvi ginekološki pregled v nosečnosti 1.1.2006 16:53:48
|
|
|
|
sazi
|
Jaz sem imela izključno in samo UZ, dobila pa sem kup napotnic za laboratorij, da so bili rezultati do naslednjega pregleda (v 13. tednu). pa srečno
|
|
|
|
RE: prvi ginekološki pregled v nosečnosti 1.1.2006 20:52:02
|
|
|
|
PBJ
|
Mene je najprej pregledala, pretipala. Potem je sledil UZ. Poleg tega so mi izmerili pritisk in me stehtali. Testirali so mi urin in hemoglobin. V 11. tednu pa sem imela še ostale krvne preiskave: Rh, Toxa,..
|
|
RE: prvi ginekološki pregled v nosečnosti 2.1.2006 9:45:59
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene!!! Jaz sem imela prvi pregled pri 5.tednu,vendar sem v 8t5d imela ssplav. Nio pri meni je tkole zgledal prvi pregled. Prvo me je dala v labolatorij na test in je bil rezultat +.Nato sem šla nazaj do sestre in ta mi je dala poln kup napotnic in ponovno na kri tudi za tole tokop..... No nato sem šla k zdravnici pregledala me je in nato še UZ.Ponoven pregled pri njej je bil v 7t5d kjer se je videl utrip srčeka in nato sma skupaj pregledale izvide,...V 8t5dni pa sem ven iz ordinacije prišpla vsa objokana z napotnico v rokah za abrazijo. No takole je pri meni izgledalo.Če sem ti kaj pomagala sem zlo vesela. LP Mojca
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?