|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje se dobi riževa kašica - pomoč nujno
27.12.2005 20:24:59   
simona2
No o svojih problemih sem pisala že na forumu novorojenček, tako da se ne bom več ponavljala. Prosim pa ali mi lahko poveste, kje se kupi riževa kašica ali prah ali nekaj takega za zgoščevanje in ali lahko to pripraviš z vodo?Očitno bo treba dodati, saj se moja user posted image  nič ne redi stara pa je 4 mesece. Pediatrinja mi je svetovala to riževo reč, do sedaj smo se samo dojili.  Od "vsega hudega" mi je začelo primanjkovat še mleka, tako, da ne morem mešati s svojim mlekom.

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje se dobi riževa kašica - pomoč nujno
27.12.2005 20:32:00   
Pia67
Ravno danes sem gledala v Mulerju kašice, tudi riževa je bila med njimi (kao v BIO pridelavi user posted image . Opazila pa sem jih tudi v DM, Sparu, BC. Važno je, da piše po 4. mesecu in ne po kakem 8. Da ne bom pametovala, nisem še sprobala kašic, samo ogledovala sem si jih, ziher ti bo katera bolje svetovala, samo takih kašic je malo morje. Mešaš jih z adapriranim mlekom, če nimaš svojega. Vse piše v navodilih, nobene panike. saj bo. Stanejo okoli 500SIT, je pa res, da je taka izbira, da ne veš kaj bi. No, pa še brez glutena so. Riževe itak, ostale pa so obdelane.

Pia

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2005 20:57:54   
HuAnita
Mueller, imaš ogromno tega, mešaš pa večino kar z vodo, adapt. mleko je že notri.
se nič ne redi ali se premalo redi?

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2005 21:04:49   
simona2
Sem vse napisala na forumu novorojenček dojenček - ( Pridobivanje teže), če se ti da pogledat. Premalo se redi in od šoka danes (v 7 dneh samo 60g) še mleka nimam več, tako da sem čisto user posted image user posted image . Saj vem da ne smem, upam da bo čez noč bolje.

LP Simona

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2005 21:12:56   
andrejaz
Lahko kupiš:
- Rižolino od Podravke - to imajo v vsaki trgovini
- riževi kosmiči od Hipp - v Mullerju in najbrž tudi v večjih trgovinah
- riževa sluz od Alnature - dobiš v trgovinah DM

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2005 21:24:43   
simona2
Kaj pa je ta riževa sluz?

LP Simona

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.12.2005 21:38:43   
Andra
Najboljši so riževi kosmiči od Hippa, ki se lahko dodajajo otroku že od drugega tedna dalje. Dobiš jih v Intersparu, stanejo pa 500 SIT.
Če ji boš dodajala mleko v prahu, ji to vmešaš zraven. Lepo se bo najedla, spala in pridobivala na teži.
Če te še kaj zanima, me kontaktiraj privat.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2005 19:27:11   
rayy
Jaz dajem riževo kašico z banano od Bebe, je od 4. meseca dalje. Mešam jo sicer s svojim mlekom, lahko jo seveda tudi z adaptianim. Če nimaš dovolj svojega mleka, kupi tako kašico, ki že ima dodano adap. mleko. Velika večina v trgovinah je itak takih. To so tiste škatle, kakor Čokolino, obstaja jih veliko, paziti moraš, da je od 4. meseca dalje. Od kar jo papcamo zvečer je mali dobil kar fajn lička. Drugače se je normalno redil, jaz sem mu dodala, da bi bolje spal ponoči, pa je isto. Če slabo pije po flaši, mu daj ful gosto in probaj po žlički, naš ful rad je na žlico.

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.12.2005 19:45:55   
Barči78
V Baby Centru dobiš riževo kašico z različnimi okusi npr. sadja od Milupe, ki jo zamešaš med vodo. Drugače pa riževe kašice dobiš v vseh bolje založenih živilskih trgovinah - Tuš, Merkator, Špar,..

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu rayy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.12.2005 20:06:35   
Grascakinja
Svetujem ti riževo kašico od Hippa, dobiš jo v Mullerju. Mi jo uporabljamo in je super, mala mljaska sto na uro.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?