|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni bilo otroškega dodatka?!
27.12.2005 12:31:56   
Katrin
Pozdravljeni/e!

Ko sem gledala bančni izpisek, sem videla, da prejšnji mesec (in tudi v dec) nisem dobila otroškega dodatka. Odločba mi še ni potekla!
Seveda že celo dop kličem na Center, pa se mi nihče ne javi...

Se je komu že zgodilo kaj podobnega?

Hvala za vaše izkušnje.
Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ni bilo otroškega dodatka?!
27.12.2005 12:40:29   
Anonimen
Kaj takega naj se ne bi zgodilo. Če odločba še ni potekla, bi otroški dodatek moral biti. Ti kar vztrajaj na telefonu. In se ne pusti odpraviti z raznimi izgovori po "sistemskih" napakah.

Je pa očitno res nekaj v zraku. Tudi moj dragi še ni dobil štipendije za november, pa tudi za zdaj, za december, ne... Pa bi moral dobiti 15. novembra za november itd...

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2005 13:43:48   
Katrin
Hvala!

Seveda bom klicala in klicala... dokler ne dobim odgovora...

lp user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2005 13:57:32   
petraz
Meni se to še ni zgodilo. V kolikor ti ni potekla odločba, kar vrti telefonsko številko od socialnega in jim povrhu še kako povej. Saj to ne more biti res, da te kar tako pozabijo in to dva meseca..user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2005 19:50:42   
lelaval
Kar kliči - še letos poskusi uredit. To se ja ne bi smelo zgodit.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2005 19:54:58   
Katrin
Jah, saj vem. No, danes nisem bila uspešna, kajti telefon je zvonil v prazno...
Sporočim jutri, če bo kaj novega!

Hvala!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.12.2005 21:57:45   
Anonimen
Hja, danes je torek in na enotah za družinske prejemke nimajo uradnih ur za stranke. Boš videla, da je jutri tak izgovor na sporedu...
Ti pa jih opomni, da otroške dodatke po ta novem ne urejajo več na enotah za družinske prejemke, ampak jih urejajo same socialne delavke. Ki pa naj bi bile v pisarni, saj naj bi delale, kajne? Torki in četrtki so večinoma dnevi za pisanje odločb, sestanke in podobno administrativno delo, po potrebi pa tudi za terensko preverjanje informacij. Ampak to bi ti moral že danes nekdo povedati. Nekdo mora dvigniti telefon od ponedeljka do petka med 8. in 12. uro...

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.12.2005 10:08:26   
Katrin
Kerensa, hvala!
Imaš prav glede uradnih ur (v torek jih nimajo). Danes se mi je javila ena referentka (moja je na dopustu) in je gledala v računalnik, kjer je pisalo, da je otroški dodatek zadržan, ni pa vedela zakaj. Pojma nimam, kaj se gredo. Bom morala počakati do naslednjega tedna, da se vrne moja referentka. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.12.2005 10:58:11   
Lorena
Se zna zgodit, žel res.
Tako je bilo z mojo štipendijo, samo so potem, ko sem jih spomnila na to napako, nakazali naslednji mesec pač še za nazaj.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.12.2005 12:27:43   
Cikica
Meni se je zgodilo samo enkrat,potem sem klicala pa nič ni pomagalo,sem morala pač iti tja.Prišlo je do zmešnjave v rač.in niso nakazali.Tako da sem dobila naslednji mesec pač še za nazaj.

Kliči ali pa podi tja,kaj zauser posted image pa si mislijo.

Lp,Cikica

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2006 9:05:48   
Katrin
Končno mi je uspelo priklicati referentko. Prišlo je do napake v računalniškem programu (user posted image ), je popravljeno in bo vse izplačano....

Lep dan še naprej user posted image

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?