Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ledene rože.... poročilo 27.12.2005 0:14:11
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Uf, nora ideja, tenks.
|
|
|
|
RE: Ledene rože.... poročilo 27.12.2005 9:04:30
|
|
|
|
fusia
|
Kolk časa pa tak aranžma drži?
|
|
|
|
RE: Ledene rože.... poročilo 27.12.2005 10:48:56
|
|
|
|
borovnička
|
Jaz sem pa enkrat delala leden svečnik s suhim cvetjem in pride res zelo lepo. Ampak žal je komaj zdržal večerjo. Je pa nekaj posebnega. Če katero zanima kako se to naredi: Vzameš plastenko (1,5l) od npr. Fruca (ker ima dokaj ravno dno). Plastenko odrežeš na višino približno 10 cm. Potem vzameš drugo plastenko (0,5l) in jo odrežeš na višino približno 7-8 cm. To manjšo plastenko potem prilepiš s selotejpom v večjo, tako, da je okrog manjše enakomerni prostor, kamor nalijemo potem vodo. Fajn je, da je plastenka gladka in da ima ravno dno, da jo potem lažje vzamemo ven. No, vmes potem nalijemo vodo in v vodo dodamo po želji različno suho cvetje. Jaz sem uporabila kar potpuri. Vse to damo v zmrzovalnik. Ko je fajn zamrznjeno, vzamemo ven plastenke in dobimo zelo lep svečnik kamor damo potem samo še čajno svečko. Pa ne pozabit ta svečnik postavit v velik krožnik zaradi vode, ko se led začne topit. Upam, da sem razumljivo napisala. Pozdravček
|
|
|
|
RE: Ledene rože.... poročilo 27.12.2005 18:27:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Borovnička... pa ti misliš moje misli... Sem se lih spraševala kako naj naredim ledeni svečnik...... ful dobra ideja.... Hvala!
|
|
|
|
RE: Ledene rože.... poročilo 27.12.2005 20:03:14
|
|
|
|
borovnička
|
Matovilčica, to idejo sem enkrat dobila na tv in sem takoj probala in res ful dobro pride. Upam, da sem dovolj logično napisala. Če pa ne, pa kar vprašaj. Pride pa res ful lepo, ko smo luči ugasnili in prižgali te svečke v ledenih svečnikih. Ampak ti res svetujem en globok krožnik, ker se kar hitro topi. Pozdravček
|
|
|
|
RE: Ledene rože.... poročilo 27.12.2005 21:51:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam nekaj me pri tem skrbi... kako dolgo pa zdržijo potem ti svečniki? najbrž kakšno uro? Ker razmišljam o aranžmju za poroko (pa ne svojo)...
|
|
|
|
RE: Ledene rože.... poročilo 28.12.2005 0:27:35
|
|
|
|
borovnička
|
Ja saj to je tisto, ko tak malo zdržijo. Če bi jih imela na poroki med večerjo, sigurno ne bi zdržali. Lahko bi jih prižgali recimo takrat, ko pripeljejo torto, ker ti svečniki res naredijo romantično vzdušje. Mi smo jih imeli med večerjo, ko smo slavili rojstni dan, pa so komaj zdržali do konca večerje. Najbolj je problem, ker se okrog in okrog začne topit. Dno pa kar dolgo ostane, ker ni izpostavljeno svečki. Razen če bi uporabila drugačne, večje oz. višje svečke, ampak potem te rože ne pridejo tako do izraza. Probaj enkrat doma naredit, pa boš videla, kako dolgo ti zdržijo. Pozdravček
|
|
|
|
RE: Ledene rože.... poročilo 28.12.2005 18:02:37
|
|
|
|
Pupica
|
borovnička hvala...ampak kaj pa slike???? Imaš kako?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?