Anonimen
|
Potem sem začela delati takole: malega sem napol uspavala (ali na dojki ali na rokah, tudi duda je OK, sam naš je ne mara) in ga preden je zaspal položila v posteljico, torej dremavega! Seveda takoj histeričen jok. In sem ga vzela takoj nazaj v naročje, pomirila in spet v posteljico. To sem ponavljala, dokler se mu enkrat ni več dalo zajokati in je zaspal. Trajalo je nekje 2 uri. Drugi dan isto. Tretji dan je zaspal že po 1 uri. Napredek je bil očiten, tudi ni bilo več histeričnega joka, ampak samo jamranje in stokanje. Sedaj, po približno 2.5 tednih mi že kar lepo zaspi, včasih že po 5 minutah. Se zgodi, ta traja tudi 45 minut, ampak to redko. tery. saj jaz delam isto. S tem, da če je tako utrujen, da ne more zaspati, se eden mora vlečt zraven njega. Potem zaspi v minuti. Če se pa premakneš pa spet jok. Gleda kot sovica. Prej je čez dan dosti spal in ni bil tako utrujen in je tudi z lahkoto zvečer zaspal. Zdaj pa že 3 dni noče čez dan nič spati. In potem so od 7 pa do 10 zvečer borbe kdo prej zaspal. Kopanje ga tudi ne utrudi. Mali oživi kot srnica. Evci - pa ne tako grdo govorit, ker ga takoooooooo cartamo in kot sem že napisala, nimam srca, da bi ga jokavega dala spat.Popizdim že, če sem pod tušem, pa se moj dragi takoj ne oglasi pri sončku, če joka. Sem enkrat brala,da če dojenčki zelo jokajo, da hitro dehidrirajo in potem, še bolj jokajo. Zato tega ne prakticiram. Max je itak tako priden, da nikoli ne joka, razen zvečer, če od utrujenosti noče zaspati. To se nam dogaja kot sem že napisala zadnje 3 dni. Pa ker sem bila že precej utrujena od obiskov in praznikov pa dvorjenja, sem bila malo že na koncu. Za mojega sončka mi nič pretežko. Sicer pa najboljša šola je 1. otrok. Pri drugem bomo že vedeli kako. Hvala vsem za nasvete.
|