Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spuščanje vode..no urina! :) 24.12.2005 14:41:27
|
|
|
|
Jančika_
|
Meni mehur malo popusti, ko fejst bruham, sicer je zaenkrat OK. Ko bruham, pa res ne morem na zgoraj in na spodaj naenkrat mislit .
|
|
|
|
RE: spuščanje vode..no urina! :) 24.12.2005 15:26:38
|
|
|
|
frutka_
|
Lara meni se je to tudi dogajalo, običajno sem uporabljala male higienske vložke. Pa redno sem telovadila mišice tam spodaj.
|
|
|
|
RE: spuščanje vode..no urina! :) 24.12.2005 15:27:59
|
|
|
|
KMALU
|
delaj vaje za medenicno dno... Ko jih nisi navajen delat, so ti malo nadlezne in se ti ne da najbolj, potem se pa navadis in ti ni tezjko 2x, 3x na dan malo stiskat misic tam spodaj...
|
|
|
|
RE: spuščanje vode..no urina! :) 24.12.2005 15:48:02
|
|
|
|
BarbyR.
|
No pa sem mislila,da se to dogaja samo meni.Zdej sem mal prehlajena in ko zakašljam "mi ugre"!Ali če predolgo odlašam da bi šla na WC-Groza!!!
|
|
|
|
RE: spuščanje vode..no urina! :) 25.12.2005 0:33:07
|
|
|
|
KODA
|
Meni se je to dogajalo proti koncu nosečnosti.
|
|
RE: spuščanje vode..no urina! :) 25.12.2005 18:08:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa še noseča nisem, pa se mi to dogaja Zgleda da so mi že pri Ani totalno pregorele mišice. Sploh kadar bruham, ja, Jančika.
|
|
|
|
RE: spuščanje vode..no urina! :) 27.12.2005 18:56:51
|
|
|
|
Anonimen
|
LARA men se tudi v 1. to ni dogajalo. Sedaj v 2.pa se mi je to dogajalo ko sem bila prehlajena. vsako kihanje in kašljanje mi je po malem ušel urin, razen, če sem bila ravno iz WC-ja. Uporabljala pa sem mini ščitnike perila, pa je bilo. Če ne bi se non-stop preoblačila
|
|
|
|
RE: spuščanje vode..no urina! :) 3.1.2006 13:42:26
|
|
|
|
puncica
|
Evo lara isto pri meni drugič noseča in se mi to nonstop dogaja, prejšn teden ko sem bila na polno prehlajena sem kr vložke nosila, mi je pa grozno, kar jokala sem. Že itak pa imam skoz te probleme ampak zdaj je še huje. Pa to s pritiskom dol, tudi mene nonstop pritiska dol, pa tišči kot bi me en vlekel dol, sploh po sexu al pa če kej preveč delam. Sem tako žalostna zarad tega in kr neki jočem sploh to z urinom, si mislim mater pa sej nisem stara 70 let, pa imam take težave. Na naslednjem pregledu pa sigurno to G. omenim bomo vidl kaj bo rekla. Sej vem keglove vaje ampak al jih ne znam delat al kaj, men nič ne pomagajo
|
|
RE: spuščanje vode..no urina! :) 3.1.2006 13:49:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se je to dogajalo še eno leto po porodu, ko sem recimo s kolebnico skakala Pa sem potem raje nehala skakat, pa je bilo.
|
|
|
|
RE: spuščanje vode..no urina! :) 4.1.2006 14:22:22
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe albina, s kolebnco pa js tut ne skačem ampak iz drugih rzlogov :) me joški v obraz butajo
|
|
|
|
RE: spuščanje vode..no urina! :) 5.1.2006 23:20:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako pa locite med plodovnico in urinom?
|
|
|
|
RE: spuščanje vode..no urina! :) 6.1.2006 7:27:47
|
|
|
|
puncica
|
plodovnica verjetno skoz uhaja po malem, kot da ne bi mogel zadržat, urin, pa samo ko kašlam al pa kiham al pa bruham, takrat se ga ne da zadržat, drugače pa
|
|
RE: spuščanje vode..no urina! :) 6.1.2006 20:31:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ja plodovnica naj bi recimo odtekala ko se premikaš, ker se otrok premika pa odmašuje in zamašuje nastalo razpoko v mehurju recimo. al pa odteče v curku. pa tut ko spustim urin vem da ga ker je isti filing ko takrat ko grem lulat. pa dogaja se sam če zakašlam, kiham al pa se neki extra napenam. pa tut šele v 24 tednu sem in močno upam da ni plodovnica. no tut po vonju veš. če pa si že visoko noseča in res nisi zihr pol se pa v lekarni dajo dobit neki uložki k se obarvajo če je plodovnica.
|
|
|
|
RE: spuščanje vode..no urina! :) 7.1.2006 22:34:44
|
|
|
|
wallery
|
Meni se to dogaja če kihnem prvič nisem imela težav pomoje bo že držalo to da so drugič mišice že bolj raztegnjene kot prvič.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?