|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko zapravite na mesec??
23.12.2005 18:52:05   
Anonimen
Midva sva zaenkrat brez družine, pa zapraviva od 200-300.000 sit na mesec..

Položnic je za 60.000 sit, ostalo so sprotni stroški..

Npr.: 200.000 sit zapraviva brez da bi si karkoli privoščila (brez kina, saven...)

meni se to zdi občutno preveč... pa vam??

koliko zapravite in za kaj?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko zapravite na mesec??
23.12.2005 18:54:25   
Anonimen
Meni se tudi zdi preveč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2005 18:55:06   
mala maja
mi zapravmo s stroški vred cca 200-250 tisoč sam trenutno res tanko piskamo user posted image user posted image  ko sem jaz tako naj......... pa plačo(porodniško) vidm sam na papirjuuser posted image

Drugače pa moj komntar da če bi mel danes miljon na mesec bi blo glih komej dovolj da si še kaj privoščiš . se mi pa zdi da tud mal preveč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2005 19:03:24   
*goldfish*
Sem zdaj mojega vprašala (on je ta glavni financ minister pri hiši), pa pravi, da zapraviva toliko kolikor imavauser posted image

No, okrog 250.000!

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2005 20:19:44   
Anonimen
Zapravimo vse, do zadnjega tolarja - kar je tam okrog 400.000 SIT. Od tega je 140.000 SIT samo stanovanje (najemnina in stroški), pa še cca. 100.000 SIT ostalih položnic (mobiteli, šola, zavarovanje,...).
Potrebovali bi cca. 1 milijon mesečno, da bi živeli popolnoma mirno, brez gledanja na cene.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2005 20:23:51   
lefairyon
zapravimo preveč, zato smo vedno do konca v limituuser posted image

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2005 20:32:27   
KODA
Jaz sem samo danes zapravila 35000.Pa sem samo tankala avtouser posted image  za 10000,ostalo pa sem v trgovini pustila.Kje je še ostalo.user posted image Od nečesa,pa moraš živet.Pa nobenih neumnosti nisem prinesla domovuser posted image Pri nas se veliko pokuri za vožnjo..Kakšen mesec malo več zapravimo,kakšen mesec pa manj.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2005 20:36:56   
eva1
Jah veliko-krediti, položnice, potem pa še za sprot...raje ne računam, ker mi lahko slabo postaneuser posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.12.2005 20:44:05   
Teni_

Mi skoraj niti toliko ne dobimo. Zapraviva pa vse. Torej nekje 200.000. Od tega je 25.000 najemnina, ostali stroški okoli 50.000, nekaj še ostale položnice,skoraj 80.000 je kreditov in leasinga,ampak še vseeno nekako gre.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.12.2005 20:48:02   
baguSka
Zapraviva vse kar imava. Na koncu mesca nama ne ostane NIČ. Oz mava vedno za sproti, na zalgi pa nič. U bistvu nimam pojma kako nama znese, ker ne eden ne drugi nimava rednih prihodkov.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.12.2005 20:51:41   
JASNA D
MojcaH, ti si itak čarovnica, kar se tega tiče. Tudi midva si ničesar ne privoščiva, pa vse skuriva. Sploh ne vem koliko je to, ampak samo v trgovini za živila (Mercator, ker imava piko) pustiva okrog 120 jurjev, če ne več. Res pa, da tam kupiva tudi plenice in ostale stvari za domačo sprotno rabo. Vrtec je največji strošek, pol pa položnice za stanovanje.

Če bi imela milijon, bi pa milijon skurilauser posted image .

Jasna

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.12.2005 20:56:04   
baguSka
U bistvu je res. Kolkr maš, tok zapravš. Moja prva plača je bla 90 jurjev, pa sm zapravla tok. Pol sm mela 140, pa sm zapravla tok. Pol sm mela 200, pa sm zapravla 200. Zdej mam hm recimo neomejeno in zapravm neomejeno. In to sama!! Kje sva šele midva.user posted image

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.12.2005 22:27:19   
Moyca_
tam okrog 300 000. Položnic je za 140 000.
Premalo denarja definitivnouser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.12.2005 23:03:00   
mehurčica
210.000sit. Kolikor dobiva, toliko zapraviva. 40.000najemnina, 50.000 stroški, 15.000 zavarovanja(pa še vedno je to premalo), ostalo pa itak veste kaj je: živila, kozmetika, pralni prašek..., bencin, mobitel, kako oblačilo pričaramo,...

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 23.12.2005 23:04:20 >

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.12.2005 23:11:39   
frutka_
Zapravimo kolikor moramo in zaslužimo premalo... mesečno naju največ pride odplačevanje dolga za stanovanje, vrtec in elektrika.

Hja, ta mesec smo si privščili novo sklopko na avtu!!!Juhuu!user posted image 45čukov je šlouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?