|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč
23.12.2005 18:01:28   
enia
Pozdravljene,
sem v hudi dilemi. zgodba je malce dolga pa jo bom vseeno opisala, ker upam, da mi boste znale svetovat. v začetku meseca sem imela M, ki je trajala le 2 dni, še to zelo šibko, bi lahko imela en vložek za cel dan. naredila sem kar nekaj testov, enkarat mi je CB pokazal pozitivno, ampak je bilo po preteku 10 minut. klicala sem G. sestra mi je naredila test in je bil negativen. user posted image šla sem še na pregled, vendar me G ni popolnoma nič vprašala glede testov, sploh ni bilo govora o nosečnosti, pregledala me je z UZ in rekla, da je prišlo do hormonskih motenj. dala mi je dabroston. ker nekako nisem verjela, da nisem user posted image , saj je bilo za pregled z UZ prekmalu, v družini pa tudi nikoli ni bilo sreče s testi, so sestri kazali vedno negativno, sem danes kupila baby check - ampak ne lističev. no in kontrolna črta je bila zelo močna in debela, izgledalo je kot 2, tesno ena ob drugi, testna pa tako tanka, komaj milimeter debela in še ta le do polovice! kako je to možno? user posted image kaj menite ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč
23.12.2005 18:03:15   
Anonimen
kaj pa če bi dala v album, da strokovno preučimo user posted image

(odgovor članu enia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2005 18:04:54   
enia
je že v smeteh, ker sem bla preveč jezna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2005 18:08:09   
Katrin
Poskusi narediti še kak drug test, da se prepričaš!

Pa srečno! user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2005 18:08:20   
Anonimen
Aja, pol pa ne vem. Najbolj zihr bo, da počakaš 9 mesecev user posted image

(odgovor članu enia)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2005 18:13:55   
enia
ja, sej mi ne preostane druzga, ne? sam se mi že tok smotan zdi, k sem jih kr ene par naredila. pa zakaj ni G nič omenjala nosečnosti? vse mi je tok čudn? groza!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2005 18:47:35   
mala maja
user posted image user posted image oprosti ampak mi je res smešno. Kot bi brala mojo zgodbo leto in pol nazaj. Vsi testi so mel rahlo črtico - zanje sem zapravla celo premoženje, pa so mi vsi govorl hormonska motnja in bla   bla  bla...... sej bo prišla M.....

Ja ja po enm letu je res prišla v obliki škratka.

Jaz sem mela celo krvni test negativen, pol sem bla pa kar naenkrat 12t noseča in sem komaj ujela NS.

Se pa strinjam. Počakaj še kakšen teden pa naredi še enkrat. Moje menje pa je da si srečka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2005 19:47:43   
ELCA
HALO JAZ MISLIM DA SI NOSEČA TUDI JAZ SM IMELA M 2 DNI ČISTO MALO PA SEM DELALA TESTE PA SO BILI NEGATIVNI POČAKALA SEM ŠE 15 DNI IN POL MI JE TEST POKAZAL MALO ŠE POČAKI PA POSKUSI ZNOVA NAREDITI TEST UPAM DA SIuser posted image   LEP POZDRAV IN DRŽIM PESTI ZA TEBEuser posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.12.2005 22:17:46   
Kato
Želim ti, da si res user posted image  in mislim, da tudi si!
Zdaj pa ženske sledeče: ali ne bi bil čas, da bi si končno izmislili teste, ki dejansko pokažejo nosečnost takoj?????!!!!!
Mislim, da sem 1x to že rekla: pri meni v lekarni so takoj veseli, ko me zagledajo, saj vedo da se je 2x 1000 primajalo not! Pa kaj si morem, ko pa naredim skoraj 3 teste, če sem pa tak firbčna.
No ,jutri je skrajni rok, da user posted image pride, in upam da je ne bo, da bom možeku lahku dala kaj pod jelkico user posted image .
Lep večer vam želim

(odgovor članu ELCA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.12.2005 22:53:24   
KODA
Ponovi vajo.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Kato)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.12.2005 12:58:05   
enia
Hvala za vse odgovore. Se strinjam, nej nardijo teste, ki pokažejo dejansko nosečnost! user posted image
Bom ponovila test čez kakšen teden. Ampak mi je pa res že grozn. Moj prav, da stalno te teste kupujem in nej grem še enkrat k G. Mislim, če pa itak prav, da so hormonske motnje, kaj čem? user posted image A ni hecn, da se tle gor full govori, da testi niso zanesljivi in tud če je negativno, je možno, da si user posted image . G pa pravjo, če je negativno, je negativno!
Jst upam, da sem user posted image .

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.12.2005 13:16:20   
inja2
držim pesti zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.12.2005 13:38:39   
enia
Jst tud zate. Upam, da se bova kmalu lahko obe pohvalili, da sva user posted image !

user posted image

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.12.2005 13:15:05   
enia
mala maja, pravš, da si mela krvni test tud negativen, kako si pa potem ugotovila, da si srečka? si tolk časa čakala, da ti je M spet zamujala al kako? joj, jst sem tolk nestrpna. sem rekla, da bom počakala do konc tega tedna, tko da pred novim letom ponovim vajo. me pa mal skrbi, v primeru, da mi spet pokaže negativno, če mu lohk sploh zaupam?!

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.12.2005 17:09:20   
enia
čav punce, spet jst s svojimi vprašanji! user posted image Že od 10. decembra me špika v spodnjem delu trebuha, zadnje dni mi je zvečer slabo, dons mam pa tak čuden izcedek, bež in kr smrdeč! user posted image kaj bi to blo? je možno od dabrostona al kaj?

hvala.

LP

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.12.2005 14:58:45   
enia
mi res ne zna nobena pomagat? user posted image Dons sem po trebuhu dobila še neke izpuščaje, mam rdečga in srbi me. Kaj je to?

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.12.2005 16:38:18   
tasha23
buhvald ali si morda delala potem še kakšen test?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.12.2005 16:50:16   
enia
Ne še, ga mam namen jutri ali pa v petek, ker danes pojem zadnjo tableto dabrostona. Zdej pa ne vem, al je to od dabrostona ali ...?

< Sporočilo je popravil buhvald -- 28.12.2005 16:53:26 >

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?