|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POROD DRUGIČ
23.12.2005 11:50:06   
kursa
Pozdravljeni!

Zanima, me kako je če rodiš drugega otroka, medtem ko je od prvega poroda preteklo že 8 let. Ali porod poteka kaj lažje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POROD DRUGIČ
23.12.2005 12:00:04   
Marogica
Pravijo, da je drugi porod lažji in hitrejši, Pri meni je bilo razlike v letih 3,5, razlika v urah poroda je bila samo 1 ura. (prvi je trajal 13, drugi 12 ur). Sem pa imela dosti manj šivov.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu kursa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2005 12:06:03   
klavdijas
Jaz sem rodila z razliko 8 let, pa je bil 2 . porod čisto drugačen od prvega. Po moje ne moreš primerajti porodov, tako kot tudi otrok med sabo ne moreš.

Lp,

Klavdija 

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2005 12:10:51   
kofetek2010
rodila sem z 9 letno razliko - zelo različna poroda, saj sem sedaj rodil s CR user posted image
več ti žal ne morem pomagat user posted image

(odgovor članu klavdijas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2005 13:21:35   
Tina31
user posted image user posted image user posted image
Hoj,
jaz sem junija rodila drugič, po osmih letih.Porod je bil končan v eni uri.Z mojimi popadki.Zame je bilo neprimerljivo lažje.Pa srečno!

(odgovor članu kursa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2005 17:14:11   
ona
Jaz imam drugega otroka po 6 letih.
Prvič rodila v 3 urah,drugič manj kot uro in je bilo bistveno lažje in hitreje.

(odgovor članu kursa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2005 17:40:38   
puri
Pri meni je bil drugi porod približno enak, kot prvi,....ni bilo nobene take razlike. Rodila sem pa z razliko manj kot 2 leti.

(odgovor članu kursa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2005 22:39:31   
Katja6
Prvič 6 dni čez rok s svojimi popadki 4 ure, prerezana, drugič po dveh letih in pol 11 dni čez rok z umetnimi popadki, pol kilce težji otrok skoraj nič šivana 3 ure.  

(odgovor članu kursa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.12.2005 22:51:51   
Andra
Drugič rodila po treh letih. Prvi porod je trajal 25 ur, drugi bostveno lažji in bil končan v 2 urah in pol.  Res pa je, da sem menjala tudi porodnišnico, ker je zelo veliko odvisno odvisno od osebja, ki te spremlja.

(odgovor članu Katja6)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.12.2005 23:09:08   
KODA
Jaz sem imela 2x carski rez.Pa lahko rečem,da po tadrugem rezu,sem se počutila dosti boljše,kot po taprvem.Tadrugič,se mi ni zdelo vse tako pretresljivo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.12.2005 14:11:02   
Anonimen
moja mami je rodila z rasliko 9 let. prvi porod težek, tadrug simpl ko keks :)

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.12.2005 17:04:11   
lila
Septembra sem rodila 2. otroka, razlika je 9 let.  Prvič je porod trajal 3 ure (od začetka popadkov do rojstva), drugič pa 1.5 ure. Tudi šivov je bilo drugič manj. Rodila sem oba krat čisto naravno, s svojimi popadki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RAZPRODJE
2.1.2006 12:19:09   
kursa
KDAJ PA SE PRI NAS ZAČNEJO RAZPRODAJE?

(odgovor članu kursa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.