|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kivi
23.12.2005 11:46:39   
rozi81
Tiste ki dajete kivi svojim malčkom, zakaj dajete peškice stran? Sej če ga obrežeš da ni peškic nič kivija ne ostane, samo par lupinc dobišuser posted image ? Ali peške kaj škodujejo?

Hvala za odgovor.

Lp S
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kivi
23.12.2005 11:50:30   
taška30
Jaz ga vedno dam s peškami.
Mislim, da tiste, ki dajejo brez, ne obrezujejo, ampak ga recimo pretlačijo skozi cedilo in peške pač ostanejo na cedilu.
Me pa tudi zanima kaj bi bilo narobe s peškami? Mislim, da se itak ne prebavijo, ker grejo s kakcem cele ven.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2005 11:52:56   
Lejči
jaz sem to prebrala v eni od knjig za pripravo otroške hrane, ne obrežeš, ampak pretlačiš skozi cedilo, da peške gor ostanejo.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2005 12:09:13   
rikica
Pri katerih mesecih pa ste ga dale?Jaz sem brez idej kakšno sadje še naj dam za jest.Non stop samo jabolke in banane.Pa tu pa tam kakšno klementino.Stara pa je 9 mesecev.Lp

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2005 12:22:57   
taška30
Rikica, jaz sem ga dala že pri 6 mesecih - čist malo, pa je bilo v redu, pa sem povečala količino.

Katero sadje? Ja, srednja žalost je sedaj pozimi: jabolka, banane, kivi, kaki, mandarinca, papaja (fuj fej, ampak mali je bila ful všeč, pa baje je zelo zdrava), hruška.
Pa kakšne suhe slive, marelice - namočene ali kuhane in zmiksane.

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2005 12:25:27   
rozi81
Pri 6m je:
banano, kaki, jabolko, kivi, hruško, mango, papajo, melono, suhe slive, suhe breskve (oboje prej namočeno).

Mislim da je to, to, mogoče sem še kakšno malenkost pozabila.

Lp S

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2005 12:26:27   
rikica
Saj v trgovini je res polno nekega sadja,ampak če ga ne poznam in ne upam kupit.Bom ji res probala malo kivija dat.V kiviju je veliko vitaminovuser posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2005 13:45:36   
Lejči
Rikica ti kar poskusi. kaki je kolikor vem, večini dojenčkov dober. naša ga ima zelo rada, zlasti zmešanega s skuto. kupim ji tudi papajo, mango in jih za razliko od mamice z veseljem je user posted image . čeprav moram priznati, da je sedaj mango postal dober celo meni user posted image . samo hruške, jabolke in banane res postanejo dolgočasne. 

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.12.2005 13:59:03   
Anonimen
Rikica, kivi lahko za začetek z banano zmešaš. Njam.

(odgovor članu Lejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.12.2005 17:50:56   
rikica
Hvala za nasvete punce!Bom sprobala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

če znanci "ukradejo" ime za otroka
Erin

in dajo svojemu otročku tako ime kot ga želite dati svojemu, ve

vztrajate pri imenu (65%)

izberete drugo ime (35%)

Število vseh glasov: 279

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!