Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj podariti vzgojiteljici 21.12.2005 17:25:50
|
|
|
|
Dejča
|
Lahko se pozanimaš pri kateri od mamic, kakšna je navada, drugače pa ji nesi kaj simboličnega in ne pretiravaj: kakšno disečo svečko, eterično olje in svečnik, čaj v vrečki z lepo skodelico ali kaj podobnega.
|
|
|
|
RE: kaj podariti vzgojiteljici 21.12.2005 17:42:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem vzgojiteljica in že tri leta delam v vrtcu. Moram rečt, da pri nas nikakor ni v navadi, da bi starši karkoli podarjali ob novem letu, se pa zgodi, da s sodelavko med letom ali pa takrat, ko otrok praznuje rojstni dan dobimo kakšno kavico in sva zelo veseli. Drugače pa bi rada povedala, da je bila danes ena punčka zadnji dan v vrtcu(pred počitnicami) in nama je obema prinesla darilno vrečko z rafaelom! Bili sva zelo veseli in verjamem da bo tudi vaša vzgojiteljica vesela take pozornosti!
|
|
|
|
RE: kaj podariti vzgojiteljici 22.12.2005 7:57:06
|
|
|
|
kaja11
|
Pri nas se pa tri vzgojiteljice menjujejo..... sploh ni nujni, da bo jutri zjutraj prav njegova v vrtcu. A mislite, da bi bilo v redu če prinesemo eno večjo bomboniero in kavico za novo leto... za vse, ki so v sobi???
|
|
|
|
RE: kaj podariti vzgojiteljici 22.12.2005 7:59:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, kaja, tudi pri nas so tri, včaish celo štiri. Nikoli ne vem, na katero bom naletela. Tako bom jaz jutri nesla eno škatlo čokoladnih bonbonov pa 30 dkg kave. In bom rekla, da je za vse. Ker da bi pa za vsako posebej kupovala, toliko pa nimam.
|
|
|
|
RE: kaj podariti vzgojiteljici 22.12.2005 8:01:43
|
|
|
|
tejčica
|
Naša mala bo dala vzgojiteljicama kar vrečko piškotov ki sva jih napekli v zadnjih dveh tednih. Sicer je lansko leto nesla v vrtec celo škatlo, tako da jih je bilo za celo skupino, letos pa smo bili preveč pridni in so piškoti že skoraj skopneli. Mogoče še kaj skupaj vrževa in spečeva še kakšno rundo, da bo za celo skupino. Ampak glede na razpoložljiv čas, je to bolj malo verjetno. .
|
|
|
|
RE: kaj podariti vzgojiteljici 22.12.2005 9:18:30
|
|
|
|
viv_
|
Mirna bo dala svojima vzgojiteljicama eno vizitko z lepimi željami, ki jo je naredila "sama".
|
|
|
|
RE: kaj podariti vzgojiteljici 22.12.2005 9:22:53
|
|
|
|
Pajaca
|
Ojoj, a še to moram napacat do jutri....... najbrž bomo kar v eno škatlo dal mal piškotov (ki jih je babi spekla) pa jih nesli v vrtec. Al pa dve mini škatlci... za vsako eno. Jih je nesla ko se je Pajacek rodil, da je mal počastila, pa so ble vzgojitlce čist adijo kok so dobri...... al pa če hit eno voščilnco spaca skup......
|
|
|
|
RE: kaj podariti vzgojiteljici 22.12.2005 9:30:52
|
|
|
|
bskrle
|
Moj mož jim je nesel vino, naše vino, saj je njegov oče dober vinogradnik in so vina res vrhunska. Zdi se nama dovolj osebno, saj pri delu v vinogradu pomagamo tudi mi po svojih močeh.
|
|
|
|
RE: kaj podariti vzgojiteljici 22.12.2005 13:07:14
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
obdarovanje učiteljev ter osralih je meni osebno čisto mim kajti nekateri si tega nemorejo privoščiti sicer pa je to njihovo delo ki je plačano kdo pa nam v službi kaj da
|
|
RE: kaj podariti vzgojiteljici 23.12.2005 9:06:35
|
|
|
|
mamci
|
oj, mi smo danes odnesli v vrtec za vsako vzgojiteljico eno novoletno svečko, par novoletnih bonbončkov zapakirano v novoletno vrečko. Važna je pozornost.
|
|
RE: kaj podariti vzgojiteljici 23.12.2005 9:09:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne vem, jaz najraje ne bi nič, ker ne bi bilo iskreno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?