|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   No, pa kaj je zdaj....
21.12.2005 11:05:04   
Anonimen
...tej moji user posted image ? Po 7. letih sem šla dol s tablet. Prvi mesec je user posted image prišla sicer z malo zamude, ampak ta mesec.... Nič. Samo 3 dni imam zelo rahel rjav izcedek, da bi se ulilo to pa ne! user posted image Sm prov jezna. Za user posted image je zelo malo verjetnosti. Je se katera imela taksne težave po prekinitvi tablet?

Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: No, pa kaj je zdaj....
21.12.2005 11:14:55   
Anonimen
Zdravo, jest sem jemala 5 let tablete, pa ti povem, da sem imela celo brko kar eno leto pa še mal, tko, da ti povem, da sre sam sekirat ne smeš, ker ponavad se ta user posted image  ureja tam nekje do 6 mesecev...nisi edina, tuki gor je kar nekaj punc,ki so imele podobne težave...
Lp Nati

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2005 11:32:56   
petruskaL
Hej,
nič nenavadnega. Jaz sm jih jemala 10 let. In je trajalo več kot leto, da se je cikus zrihtau. Ti pa svetujem, da si pridno beležiš, sej boš samo po tem lahko vidla kdaj se ti bo stanje normaliziralo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2005 11:34:16   
baguSka
Men se še zdej, dve leti po prenehanju ciklus ni uredil.user posted image

(odgovor članu petruskaL)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2005 16:18:15   
draja
Jaz sem oktobra nehala jemati tablete po 8-ih letih in imam podobne težave kot ti. Prvi mesec je zamudila par dni, ta mesec pa že več kot teden. Me prav zanima kdaj bo naslednja user posted image  Ampak baje je to normalno. Kdaj pa kaj nameravaš zanositi? Jaz računam, da bi tam nekje poleti začela bolj aktivno delati na user posted image (moram počakat še na podaljšanje pogodbe v službi user posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2005 16:28:44   
aja
Zivjo,
sicer sem ze med user posted image , ampak sem imela po prekinitvi tablet podobne tezave. Po 9letih sem imela pol leta popolno zmedo...tri krvavitve v enem mesecu, potem cel mesec nic, pa izcedki in podobo. Skratka nobenega reda in mi je ginekologinja (pol leta po prenehanju jemanja KT) rekla, da bo trajalo kaksno leto, da se umiri in bom zanosila. Pa nismo cakali niti en mesec nauser posted image . Seveda so imeli potem tezave z izracunavanjem PDP, ker se ni vedelo katera od tistih krvavitev je bila res menstruacija. Zato vsem svetujem, da si lepo zapisujete vse krvavitve in vecje izcedke. Ko pa zanosite, nujno vztrajajte, da vam PDP izracunajo na podlagi velikosti ploda in ne zadnje menstrucije. S tem si boste prihranile veliko tezav (meni namrec zaradi napacno izracunanega PDP niso mogli vec izmeriti NS, ker sem bila ze prevec noseca....).
Veliko veselja in prijetnih trenutkov pri delanju mladickovuser posted image  vam zelim. In da boste cim prej zagledale user posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Punčki bo ime...?
brina_s

Sem (smo) pred rokom in v dvomih,.......

Ula (50%)

Erika (19%)

Elina (31%)

Število vseh glasov: 236

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!