Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nujno-rabim pomoč oz idejo 21.12.2005 10:35:55
|
|
|
|
Bejba
|
Moj možek me je zdele klical, da sedaj naj se pa končno zjasnim kaj si želim za božička in rojstni dan, ki ga imam drugi teden. Jaz se pa nič pametnega ne spomnim. Čez leto mi pa skoz kaj po glavi roji kaj bi mela, sedaj pa prazna glava. Kaj si kaj ve želite, da dobim kakšno pametno idejo. Ker moj pravi, da vedno ko me s čim preseneti, kaj za , tko da rajš prej vpraša . Torej, z idejami na plan. LP; Bejba
|
|
RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo 21.12.2005 10:37:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Škornje ali sončna očala.
|
|
|
|
RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo 21.12.2005 10:40:25
|
|
|
|
Pia73
|
Hojla! Jaz imam srečo, ker moj pa vedno zadene žebljico na glavo. Sem mu pa za miklavža vseeno prišepnila,da si želim parfum. In ga jasno dobila. Sicer pa mi vedno in res vedno prijajo kakšne masaže, pedikure ipd., ki si jih sama nikoli ne bi privoščila. In moj to dobro ve. Pa kakšni prijatelji tudi. Tudi masaže za nosečnice obstajajo. Baje je res fajn. In kako si kaj drugače? Koliko si sedaj noseča in kako se počutiš? LP Pia73
|
|
|
|
RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo 21.12.2005 10:45:50
|
|
|
|
Bejba
|
Splišni, tudi jaz sem rekla, da bi kakšne čevlje ali škornje, pa nikjer ne najdem takih, ki bi mi padle v oči, sploh pa imam probleme, ker imam št. noge 35, tako da je kupovanje čevljev zame utopija . Sončna očala - jih imam že ene 5, vsake različne barve, tako da to odpade. Pia, sem pomislila na masažo, pa kaj ko me ta trebušček moti in po moje ne bo tako sproščujoča, ker se niti na trebuh ne morem obrniti. Res pojma nimam kaj bi. Aja, sedaj sem v 20. tednu, jutri imam morfologijo in upam, da bo falotek pokazal kaj imam med nogami .
|
|
RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo 21.12.2005 10:46:33
|
|
|
|
Ani 2
|
Jaz recimo bi si mogoče želela kaj od srebrnega nakita-sem nora nanj,ali pa kakšen dober parfumček . Čao, Ani 2
|
|
RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo 21.12.2005 10:49:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj se seveda ne bom spomnila, kako se trgovini reče (nekaj z enim X-om, rumena tabla, črn napis), je pa tudi v Mercatorjevem centru v Šiški, pa še kje verjetno Imajo Cat, Yellow cab in podobne firme). Tam imajo za moj okus se najboljše škornje. Samo če imajo 35, pa res ne vem.
|
|
|
|
RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo 21.12.2005 10:52:00
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem imela enako, kakor ti, vsako leto probleme, kaj si želim .Želim si tudi jaz vedno kar nekaj stvari, pa ali ni pravi letni čas, ali finančno ne gre ali pa..... Tako imava zadnji dve leti navado, da mi podari kakšno rožico za roj. dan, gremo kam kaj pojest, stvari, ki pa si jih želim, si pa kupim takrat, ko je potreba, denar ali prava sezona. Velikih stvari, Jaguarja, jahte ipd, mi pa tako ali tako ne more kupiti-ne čez leto, ne na moj rojstni dan
|
|
RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo 21.12.2005 10:55:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Če bi mene vprašal bi rekla :Frizera!
|
|
|
|
RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo 21.12.2005 11:04:46
|
|
|
|
špelin@
|
nina_nana, misli mi bereš
|
|
RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo 21.12.2005 11:07:19
|
|
|
|
total
|
Meni,da ponavadi denar pa si sama kupim,sem najbolje zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo 21.12.2005 11:15:21
|
|
|
|
atinav
|
Oj Bejba! A nimaš ti s tem vsako leto probleme ...no mogoče se bom kej pametnega spomnila za začetek mogoče kakšno kremo za roke in si jo lepo kar daj v torbico , mogoče kako kozmetiko, ja pa vem da so ti prfumi full všeč tko da imaš mogoče zdaj priliko da možeka mal oskubiš . Če se bom še kaj spomnila ti napišem .
|
|
RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo 21.12.2005 11:25:54
|
|
|
|
Anonimen
|
zdele bi si želela kozmetičarko, al pa kamero, al pa škornje al pa pulover al pa nov mobi al pa doplomo :P
|
|
|
|
RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo 21.12.2005 13:49:45
|
|
|
|
malika
|
jaz bi rabila: -lepo, toplo pižamo -trenerko -usnjeno denarnico -škornje, čevlje -kak darilni bon pa tudi vedno pride prav -aja, pa parfuma mi je zmanjkalo;
|
|
RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo 21.12.2005 14:29:03
|
|
|
|
barba
|
Jaz bi si zaželela zlato zapestnico (upam, da bo moj mož kaj na RR zašel ). Ali pa kakšen lep kos spodnjega perila.
|
|
RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo 21.12.2005 14:53:59
|
|
|
|
iana
|
Moj možek mi je prejšnji petek prinesel darilo za 31. rojstni dan ( ki sem ga imela še lani, ampak je nekako pozabil ) - mikrovalovno...
|
|
RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo 21.12.2005 15:30:15
|
|
|
|
puncica
|
hm kaj si želim: otroka ki bi ponoč spal zdej pa resno: novo uro, ker mi je stara crknla
|
|
RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo 21.12.2005 16:14:31
|
|
|
|
Anonimen
|
snežke
|
|
|
|
RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo 21.12.2005 17:34:31
|
|
|
|
Annny
|
Če se res ne spomniš oz. ne rabiš nič posebnega, potem naj ti kupi kako kozmetiko, ki vedno prav pride (npr. xxl veliko mleko za telo Vichy, ki je super), zraven pa naj izbere še kaj po lastni domišljiji
|
|
|
|
RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo 21.12.2005 23:23:42
|
|
|
|
pety78
|
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, js imam pa danes rojstni dan. Mi je moj dragi kupil parfum Hugo Boss Intense in rdeče ter črne boksarce skiny. Zelo zadovoljna!
|
|
|
|
RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo 21.12.2005 23:35:28
|
|
|
|
pety78
|
Joooj, sem pozabila napisati, da mi je podaril še lepo vrtnico in vizitko. Sem se skor zjokala, ko sem jo prebrala, tak mi je segla do srca.
|
|
|
|
RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo 22.12.2005 8:52:28
|
|
|
|
Bejba
|
Vidim, da ste polne idej . No, včeraj mi je kapnilo. Rabim šal in kakšen lep športno-eleganten nahrbtnik, ki ni prevelik in ne premajhen, tako da lahko še za našega sončka kaj notri spravim ko kam gremo. In zagledala sem se v enega Samsonite, cena pa je poglavje zase, ampak ker je moj možek zlat, je rekel, da ga bom dobila . Šal pa verjetno za božička, pustimo se presenetiti . Mi je pa rekel, da mi je hotel kupiti sexi perilo, ampak je to zdaj tako kritično kupovati, ker imam že tak trebuh, da je raje pustil to za po porodu . Se popolnoma strinjam z njim. Atinav, ja še vedno nisem prišla do taprave kreme za roke, še kar mi pokajo, da je joj, čeprav mažem. Moram zgleda it kar kaj v lekarno kupit ali pa res probat tisto najbolj naravno, beljakovinsko, ki jo ima možek na pretek . Hvala še enkrat in upam, da Božiček usliši tudi vaše želje. LP; Bejba
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?